HardiePlank® - farvekvalitet du kan stole på!

Dato: 23 Feb 2021

James Hardie® giver dig nu muligheden for at designe dit drømmehus, og gør det samtidigt lettere for dig at finde den helt rigtige farve til din HardiePlank® facade. I vores nye virtuelle designunivers, kan du let og enkelt “lege” med farver og strukturer. Find din nye Hardie yndlingsfarve, og se den på et hus, der passer til din stil! Du kan også se et skema over vores vejledende RAL-farver og finde den farve, der passer til dit hus.

Farvekvalitet du kan stole på!

Sol, vind, regn og slid over tid er de værste fjender for alle facader, og det vil altid påvirke dit byggeri uanset hvor godt, det end er opført. Opnå det rigtige look og vær sikker på, din facade holder. Vores udvalg af ColorPlus™ overflader er specielt udviklet til at forsyne dig med holdbare produkter med ekstrem lav vedligeholdelsesgrad. Vores flerlags “bage-teknologi” sikrer, at farven holder til alle udfordringer i selv de værste vejrsituationer.

Find din egen farve i vores udvalg af ColorPlus farver, der passer til netop dit design. Der er i alt 21 farver at vælge imellem – alle med 30 % bedre modstand imod at falme*. Med vores designværktøj, kan du se vores brede pallette af farver og prøve dem af på forskellige huse.

Se og prøv vores designunivers her!

Se farveskema her!

Farvekvalitet du kan stole på!

Innovation er vores speciale i alt, hvad vi gør, og James Hardie ColorPlus Teknologien og finish repræsenterer et revolutionært gennembrud. Det tog mere end 4 år og over 2.000 testede formler at opnå det perfekte resultat, nemlig et holdbart materiale, der ikke falmer, ser godt ud og har et meget lav krav til vedligehold. 

Dette bevirker mindre stress på byggepladsen, idet facaden kan monteres i alt slags vejr uden dyre forsinkelser pga. vejrlig. Med ColorPlus™ er der ingen grund til bekymring over fugtige vejrforhold, hvor der ikke kan males – i modsætning til ved træfacader.

Vores specialudviklede maling kommer i et udvalg af farver inspireret af naturen. Alt fra mørke brunlige til lyse beige farver. ColorPlus™ er udviklet til at modstå solens ødelæggende UV-stråling. Vores produktionsproces påfører malingslagene ensartet i den optimale tykkelse. Med denne proces påføres op til 50 % mere maling sammenlignet med maling påført på byggepladsen. ColorPlus overflader er hærdet i et kontrolleret produktionsmiljø og ankommer klar til montage på dit hus året rundt.

ColorPlus overflader er hærdet i et kontrolleret produktionsmiljø

Det ØKO-venlige valg med “grønne farver”

Vores ColorPlus overflader er det ØKO-rigtige valg i stedet for at male på stedet. Din byggeplads er fri for spande og pensler, der efterfølgende skal destrueres, og du spilder heller ikke farlige/giftige organiske stoffer på jorden.

*Kilde: James Hardie® Vejrtest

Prøv vores designunivers

Mere om produktet HardiePlank

HardiePlank

Langtidsholdbare facadebrædder med lavt vedligehold, der bare holder

Tilbehør og værktøj

Tilbehør og værktøj

Se James Hardies tilbehør og værktøj

Læs mere

HardiePlank - Montagevejledning

HardiePlank - Montagevejledning

Læs montagevejledningen for HardiePlank her

Læs mere

HardiePlank® facadebrædder montagevideo - kort version

HardiePlank® facadebrædder montagevideo - kort version

Se montagevideoen for HardiePlank (kort version)

Læs mere

HardiePlank® Facadebrædder Montagevideo - lang version

HardiePlank® Facadebrædder Montagevideo - lang version

Se montagevideoen for HardiePlank (lang version)

Læs mere

James Hardie Fire test

James Hardie Fire test

Se brandtest for HardiePlank

Læs mere

Sådan laves det - Fibercement produkter

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår