GUARDRAIL rækværkssystem fra PcP

Annonce – Dato 30 jun 2022

Guardrail er et gelændersystem i stål, hvor man med få valg kan opbygge et unikt rækværk, der imødekommer alle krav til belastning og styrke iht. ISO 14122-2. Svejsninger anvendes ikke, pinolskruer, skjulte samlinger og fodbeslag gør det overraskende nemt at montere systemet. PcP tilbyder den rigtige vejledning hos deres tekniske salgskonsulenter, for at du føler dig tryg og tilfreds med Guardrail systemet.

GUARDRAIL rækværkssystem fra PcP

Anvendelse

Gelændersystemet kan anvendes til udendørsløsninger som værn eller rækværk til fx parkeringspladser, gelændere på tage, eller som udendørs trappegelænder. Formålet er at skabe sikkerhed i industrielle og offentlige områder, hvor der er behov for sikker afskærmning.

Udendørs ståltrappe med gelænder som totalløsning

Du kan også kombinere Guardrail gelænder med PcPs trappesystem. PcPs samletrappe består af et komplet system til montering af mindre ligeløbstrapper - op til én etage - og er stilbar indenfor hældninger fra 35⁰ - 50⁰.Til samletrappen benyttes ofte det populære ACHIL O2-trin og reposriste med forstærket forkant. Systemet kan anvendes komplet eller som enkeltdele og leveres enten varmgalvaniseret eller ubehandlet.

GUARDRAIL rækværkssystem fra PcP til sikker og nem afskærmning til industrienUdendørs ståltrappe med gelænder som totalløsning

Byg en industriel trappe - nemt og sikkert

Grundelementerne i PcPs trappesystem ser du nedenfor. Det er nemt at samle og tilpasse trappen ved at afkorte trappevangerne til den ønskede længde. Du kan finde hele programmet af trin ved at klikke hér. CASE Guardrail er senest anvendt til afskærmning af en parkeringsplads hos ABC Supermarked i Randers.

Yderligere information: www.pcp-corp.com, tlf. 97 13 12 00.

Referenceprojekter fra PcP

Stauning Whisky

Stauning Whisky

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 35 Mio.kr

Nybygning af industri (fabrik) i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbeg...

Air Bb brændstof station

Air Bb brændstof station

Dals-Långed

Fremek AB, Totech AB, End-user: Air Bp

Backstage Upkot studieboliger

Backstage Upkot studieboliger

Ghent

Det gamle trykkeri "Dagblad Vooruit" i Gent centrum blev ryddet fuldstændig, ...