Giv dit mesterværk liv med 3M™ DI-NOC™ Designfilm

Annonce – Dato 6 jul 2021

3M kombinerer ekspertise inden for materialevidenskab med design for at skabe DI-NOC™ Designfilm. De ser ikke kun smukke ud, men holder også længere end traditionelle løsninger og har en bedre holdbarhed. Med over 1000 forskellige designs at vælge imellem er det nemt at finde en finish, der vil skabe liv i dit mesterværk.

3M DI-NOC, designfilm

En af fordelene ved at bruge DI-NOC™ Designfilm er, at de nemt kan repareres sammenlignet med alternativer som HPL og ægte materialer som sten eller træ. Det er dog ikke alle designfilm, der opfører sig ens. Nogle af materialesammensætningerne vil krympe med tiden, hvilket fjerner muligheden for at udføre disse effektive og økonomisk fordelagtige reparationer.

Brugen af tapetsømme som en afsluttende teknik til DI-NOC™ Designfilm-installationer er nødvendig for at opnå et virkelig kvalitetspræget udseende, men det er ikke alle designfilm, der tillader denne teknik. Hvis materialesammensætningerne krymper med tiden, forhindrer det brugen af tapetsømme og kræver i stedet brug af overlappende sømme, som ser ufærdige og uprofessionelle ud.

3M DI-NOC, tapetsømme3M DI-NOC, designfilm

3M er fortsat førende på verdensplan inden for Designfilm, fordi de fremstiller deres egne produkter og var de første til at indføre denne teknologi. De bruger materialevidenskab og design til at fortsætte med at bringe de mest nyskabende produkter på markedet. Nogle leverandører af designfilm ompakker simpelthen produkter fra andre producenter. Nogle leverandører af designfilm ompakker simpelthen produkter fra andre producenter.

Du kan få flere oplysninger eller tale med en 3M-ekspert via linket her

Mere om produktet 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

Smukke og praktiske produkter til indendørs og udendørs design og renovering

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

Kan anvendes direkte på glasoverflader

Læs mere

New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition