Beskyt det, der betyder noget for dig, med beskyttelses- og sikkerhedsfilm til vinduer fra 3M™

Annonce – Dato 23 nov 2021

Virksomheder verden over har i årtier draget fordel af 3M's vinduesfilm. Find ud af hvorfor.

3M DI-NOC, vinduesfilm

Anerkendte beskyttelses- og sikkerhedsfilm til vinduer fra 3M™

Det var faktisk 3M, som opfandt den første reflekterende vinduesfilm i 1966, og mennesker og virksomheder verden over har i årtier benyttet 3M's anerkendte vinduesfilm. Siden den gang har 3M tilbudt vinduesfilm, der giver forskellige fordele og er til stor gavn for eksisterende bygningsglas. Fra fastholdelse af knust glas til beskyttelse mod hærværk, fra indbrud til eksplosionsresistens.

Et godt produkt er ingenting uden den rigtige montage. Ud over 3M garantien har 3M derfor et netværk af partnere, vi stoler på, som sikrer, at filmen bliver tilpasset efter vores høje standarder og til din fulde tilfredshed.

3M DI-NOC, beskyttelses- og sikkerhedsfilm til vinduer

Testet og testet igen

På grund af den specifikke anvendelse af de enkelte typer 3M vinduesfilm testes hver film i henhold til de relevante europæiske og internationale standarder.

Glasbrud – Den test, der udføres, bruger et pendul til at simulere tunge genstande, som brager ind i glas. I virkelighedens verden kunne dette være mennesker eller dyr. Det handler ikke kun om, at glasskårene holdes sammen, det handler også om, at personen ikke "falder" ind gennem ruden.

Modstandsdygtighed over for manuelt angreb – Disse tests efterligner en sten, der bliver kastet mod vinduet og/eller et baseballbat, der bliver smadret mod ruden under et optøjer eller indbrud. For at simulere dette tabes en lettere genstand i hurtig bevægelse på glasfilmen.

Eksplosionstest – Denne test bruger virkelige eksplosioner til at bestemme glasfilmens eksplosionsresistens. Denne opstilling kan forbedres yderligere ved at etablere en forankring af filmen til rammen.

Spontant glasbrud – Glas kan også gå itu, uden at der er en "direkte" impuls involveret. Seismiske hændelser, termisk belastning, nikkelsulfidpartikler eller meteornedslag kan få en rude til at gå itu. Ved at holde sammen på glasskårene og sikre, at ruden holdes fast, kan man undgå skader og tilskadekomne.

3M DI-NOC, sikkerhedsfilmFind den 3M™ sikkerhedsfilm til vinduer, der passer til dine behov

3M tilbyder en række forskellige sikkerhedsfilm til vinduer, så du kan vælge den bedste løsning til dine behov. Udvalget omfatter 3M™ Scotchshield™ Ultra Series, 3M™ Safety Series, 3M™ Safety Exterior Series og 3M™ Ultra Combination Films.

Besøg 3M vinduesfilm | 3M Storbritannien for at læse mere og finde den bedste løsning til dine behov.