Udvid din kreative frihed med 3M™ DI-NOC™ Modernisering

Annonce – Dato 9 nov 2021

3M Di-Noc, dekorativ filmHvad er et mesterværk?

Et mesterværk forbedrer livet for alle dem, der oplever det. Det er smukke genstande, inspireret af naturen og de materialer, som er til rådighed – uanset om det er træ, tekstiler, sten, læder eller metal – det er kun fantasien, som sætter grænser.

Hvorfor vælge 3M™ DI-NOC™ Modernisering?

Udvalget inkluderer materialer og teksturer, der tidligere var vanskelige at bruge til interiørfinish på grund af praktiske begrænsninger som krav om ikke-brændbarhed, nem rengøring og vedligeholdelse, holdbarhed og vægt. Vi har udvidet udvalget af produkter til styling, så du får større designfrihed. De kan bruges permanent, og ikke kun midlertidigt.

Dekorative film har normalt en unik glans, der stammer fra materialet. Matte-serien udnytter 3M's unikke teknologi til at give glans til et mat materiale. Det er desuden afvisende over for fingeraftryk og ridser, som ellers er et problem ved en normal mat finish, og det er meget nemmere at vedligeholde end eksisterende matte finishløsninger som for eksempel maling.

3M Di-Noc, facadefilm

3M Di-Noc, dekorativ facadefilm3M™ DI-NOC™ Moderniseringsserien, et nyt værktøjssæt

Den nye Premium Wood-serie udtrykker naturtræets realistiske udseende og tekstur. Den dæmpede refleksion i den matte coating kombineres med både fin og dyb træprægning og højkvalitetsprint. Denne unikke teknologi skaber den optimale tone og tekstur fra alle træsorter.

Serien indeholder pudset stuk, mørtel, terracotta, oxiderede kobberplader og metalvævede tekstiler med smuk lysrefleksion. Disse industrielle materialedesigns er primitive og håndlavede med en fyldig uregelmæssig struktur, der gør dem sofistikerede, men også nostalgiske og varme. Disse produkter fjerner de praktiske begrænsninger, der følger med brugen af naturlige materialer, for eksempel omkostningerne til håndværkere, ustabile overfladestrukturer og vanskeligheden ved vedligeholdelse.

3M™ DI-NOC™ Modernisering fjerner de praktiske begrænsninger, der følger med brugen af naturlige materialer, for eksempel omkostningerne til håndværkere, ustabile overfladestrukturer og vanskeligheden ved vedligeholdelse.

Klik her for at læse mere om dekorative film og se hele udvalget