Skab et naturligt mesterværk med 3M™ DI-NOC™ Modernisering

Annonce – Dato 30 sep 2021

Find ud af, hvordan du kan få naturligt udseende materialer uden den høje pris.

3M DI-NOC, indendørs og udendørs elementer

Hvad er et mesterværk?

Et mesterværk forbedrer livet for alle, der oplever det. De er smukke genstande, inspireret af naturen og de tilgængelige materialer - hvad enten det er træ, tekstiler, sten, læder eller metal - alle er kun begrænset af skaberens fantasi.

Hvorfor vælge 3M™ DI-NOC™ modernisering?

DI-NOC™ Modernisering giver dig de naturlige elementers skønhed med yderligere nye designs, herunder Premium Wood, Metalliiske udtryk og Artisanal, til at inspirere dit mesterværk. Vi bruger fremskridt inden for videnskab, så du kan opfange verdens naturlige skønhed uden at ofre en skov eller dine kreative idealer.

Du kan hurtigt, nemt og bæredygtigt skabe et fantastisk nyt område, eller puste nyt liv ind i et eksisterende område, næsten natten over. DI-NOC™ moderniserings ikke-porøse overflade er ikke kun smuk, men også let at rengøre og desinficere.

3M DI-NOC, træ som designvalg3M DI-NOC, morderniserings-serier

De nye 3M™ DI-NOC™ Moderniserings-serier

Premium Wood-serien er designet til at matche naturligt træs organiske skønhed, hvilket gør det lettere end nogensinde at inkorporere træ som et designvalg. Dette repræsenterer et stort spring fremad i vores evne til at udtrykke den realistiske struktur og fornemmelse af naturligt træ.

Metallic Palette-serien tilbyder en række metalstrukturer og metalliske farver for at skabe den perfekte finish til dit design. Overflader fås i mat, semi-mat, oxiderede, ensartet- og ureglmæssig teksturer, plus en række farver inklusive fire sølvfarver og champagneguld.

Artisanal-serien indeholder design af industrielt materiale, herunder pudset stuk, mørtel, terracotta, oxiderede kobberplader og metalvævede tekstiler med smuk lysreflektion. Disse designs er primitive og håndlavede med en fyldig uregelmæssig struktur, hvilket gør dem sofistikerede, men også nostalgiske og varme.

3M™ DI-NOC™ modernisering eliminerer de praktiske begrænsninger, der følger med brugen af naturlige materialer, såsom omkostningerne til håndværkere, ustabile overfladestrukturer og vanskeligheden ved vedligeholdelse.

Klik her for at lære mere og se hele udvalget.

Mere om produktet 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

Smukke og praktiske produkter til indendørs og udendørs design og renovering

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

Kan anvendes direkte på glasoverflader

Læs mere

New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition