Gadgets til det smarte hjem

Annonce – Dato 31 jan 2019

Det er nemmere end nogensinde før at holde styr på boligen. Panasonic har introduceret wifi-kit og app-løsninger til enhver varmepumpe, så brugeren kan styre opvarmning og nedkøling af boligen samt energiforbruget.

WH AQUAREA SMARTCLOUD 7, energistyring

Panasonics wifi-kits gør det muligt at fjernstyre varmepumper direkte fra mobiltelefonen. Mens man tidligere var nødt til at kontakte en installatør, når fjernstyrings-funktionen på varmepumpen skulle installeres, kan brugeren nu selv sætte Panasonics wifi-kit til varmepumpen - CZ-TACG1 til luft-til-luft brugere og CZ-TAW1 til luft-til-vand.

Modulerne samarbejder med apps, der kan bruges til stort set samtlige funktioner en varmepumpe har, såsom styring af energiforbrug, luftrensning og temperaturindstillinger.

Nem og effektiv energistyring

Med Panasonics app til styring af luft-til-luft varmepumper, Comfort Cloud, kan brugeren kontrollere alle varmepumpens funktioner. Det gælder temperaturindstilling og -tilstand, luftstrømmens retning og hastighed. App’en samarbejder med wifi-modulet CZ-TACG1, som i de nyeste varmepumpemodeller er indbygget. I de tilfælde skal brugeren blot downloade Comfort Cloud, hvorefter den er klar til brug.

Med Panasonic Comfort Cloud kan brugeren desuden med et enkelt klik slå varmepumpen til og fra, indstille ugentlig timer samt forvarme eller -køle boligen via fjernkontrol. Energiovervågning er også en funktion, som kan hjælpe med at reducere driftsomkostningerne. At kende det præcise energiforbrug er afgørende for at kunne reducere energiregningen.

WH HEAT-COOL CZ-TACG, energistyring fra Panasonic

Undsætning til luft-til-vand

Også Panasonics luft-til-vand varmepumper har en app, der gør anvendeligheden og overskueligheden større. Aquarea Smart Cloud er en effektiv og intuitiv tjeneste til fjernstyring af hele serien af opvarmnings- og varmtvandsfunktioner samt overvågning af energiforbrug.

Aquarea Smart Cloud CZ-TAW1 er selve enheden, der installeres på varmepumpen, hvilket hjælper med at øge brugervenligheden og minimerer elregninger og CO2-emissioner. Aquarea Smart Cloud gør det desuden nemt at justere temperaturen i boligen. Derudover har installatører mulighed for at fjernbetjene brugerens varmeløsning, således at responstid og kundetilfredshed øges.

Ligesom sin bror, Comfort Cloud, kan Aquarea Smart Cloud forvarme eller -køle boligen, fjernservicere samt energiovervåge for reducering af driftsomkostninger og energioptimering.

Læs mere om Panasonics app-løsninger til smart homes her.

Referenceprojekter fra Panasonic Heating & Cooling Solutions

Totalbank

Totalbank

Baggrund: Omkring 250.000 danske familier har stadig oliefyr. Det er dårlig...

Nybyggeri i Herlev

Nybyggeri i Herlev

Herlev

System: Aquarea All-in-One-løsning – Panasonic 5kW split (WH-UD05EE5) Inst...

Brabrand Boligforening

Brabrand Boligforening

Brabrand

System: Panasonic luft-til-vand varmepumper Installationskapacitet: 5 x 24...