Fuld kontrol over luftfugtighed og temperaturer med VRF Smart Connectivity

Annonce – Dato 22 okt 2020

Som ejer af en butik, restaurant eller et hotel er der meget at holde styr på. Panasonic har løsninger til alt fra et hotelværelses indeklima til industrielle kølemontrer, så der er en bekymring mindre i en ellers travl hverdag.

I løbet af 2018 lancerede Panasonic en række smart-løsninger specielt fremstillet til hotel-, restaurations- og detailbranchen. En af dem er VRF Smart Connectivity, som er en indbygget room controller, der gør det muligt at have fuld kontrol over luftfugtighed og temperaturer i eksempelvis et hotelværelse. Inden for køleløsninger har Panasonic gjort sig bemærket med blandt andet en naturlig CO2-opløsning til brug i eksempelvis fødevareindustrien.

Nem og effektiv styring

Panasonic VRF Smart Connectivity er en revolutionerende nyhed for erhvervsbygninger særligt inden for hotelbranchen og detailmarkedet. På hotellerne integreres løsningen med Schneider Electrics EcoStruxure og skaber dermed en samlet totalløsning, Building Energy Management System (BEMS), og den indbyggede og effektive fugtighedsmåler giver mulighed for omfattende kontrol af luftfugtighed. Det skaber komfort og et bedre indeklima i hvert eneste gæsteværelse eller hvert hjørne af supermarkedet. Integrerede rumsensorer måler temperaturer og luftfugtighed, og ZigBee-tilsluttede sensorer måler CO2– niveauet.

Brugerfladen er nem at anvende og let at tilpasse med administratorvalgte begrænsninger og indstillinger såsom baggrundsfarver, brugerdefinerede meddelelser og skærmbilleder, som kan tilpasses, så de matcher indretningen i rummet. Den trykfølsomme farveskærm understøtter over 22 sprog.

Det kan være en kostelig affære, hvis der opstår indeklima- og køleproblemer i erhvervsbygninger. Derfor har Panasonic lavet løsninger, der støtter alle facetter af forretningsdrift.

Naturlig CO2-opløsning til kommerciel køling

Inden for fødevareindustrien kan det være særligt problematisk, hvis der opstår køleproblemer. Det kan få dyre konsekvenser, da store fødevaremængder måske skal kasseres. Med Panasonics CO2-løsning får brugeren et system, der kan holde madvarer friske året rundt ved den rette temperatur samtidig med, at man maksimerer energieffektiviteten.
 

VF-serien er Panasonics mest kompakte køleløsning til kommercielt brug. Serien består af CO2-baserede kondenseringsenheder, der skaber den optimale køleløsning til supermarkeder, skoler og sygehuse.

Læs mere om Panasonics løsninger til hotel- og detailbranchen her.

Referenceprojekter fra Panasonic Heating & Cooling Solutions

Totalbank

Totalbank

Baggrund: Omkring 250.000 danske familier har stadig oliefyr. Det er dårlig...

Nybyggeri i Herlev

Nybyggeri i Herlev

Herlev

System: Aquarea All-in-One-løsning – Panasonic 5kW split (WH-UD05EE5) Inst...

Brabrand Boligforening

Brabrand Boligforening

Brabrand

System: Panasonic luft-til-vand varmepumper Installationskapacitet: 5 x 24...