Fleksible bygninger øger kapaciteten og hygiejnen i institutioner

Annonce – Dato 16 jun 2020

Landets mindste er så småt vendt tilbage til skoler og institutioner. Det sker dog under skærpede forhold, som for flere resulterer i manglende kapacitet i de eksisterende bygninger. Derfor har pavillonleverandøren Adapteo nu leveret pavillonløsninger til en række danske institutioner. Pavillonbygningerne skal bruges til at øge hygiejnestandarden i forhold til håndvask og rengøring af legetøj.

Landets skoler og institutioner åbnede efter påske gradvist op for de mindste børn. Det foregik under en række konkrete tiltag fra Sundhedsstyrelsen, som blandt andet indebærer et øget fokus på afstand, rengøring og hygiejne med hyppig håndvask hos både børn og voksne.

Det har resulteret i manglende kapacitet hos en del af landets institutioner, som ikke kan efterleve retningslinjerne i de eksisterende bygninger. For at modvirke pladsmangel såvel som trængsel ved toiletfaciliteterne har Adapteo skruet op for leverancen af sine fleksible pavillonbygninger til en række danske institutioner.

- Vi synes, det er vigtigt, at landets mindste får en så tryg genopstart i skoler og institutioner som muligt. Og det samme gælder naturligvis for personalet. Derfor leverer vi fleksible pavillonbygninger, som kan tilpasses den enkelte institutions behov, uanset om det drejer sig om ekstra klasselokaler, opholdsrum eller toiletfaciliteter, fortæller Mads Blom, adm. direktør hos Adapteo Danmark.

Landets mindste er så småt vendt tilbage til skoler

Flere institutioner har valgt pavillonløsninger

De seneste dage er Adapteos pavillonløsninger blevet leveret til Børnehuset Villa-Kulla i Skovlunde, som består af syv vuggestuegrupper fordelt på to afdelinger, og fem børnehavegrupper, der har sin egen afdeling. Her skal pavillonbygningerne fungere som ekstra børne- og voksentoiletter for at mindske trængsel mest muligt. Mads Bo Bojensen, ejendomschef i Ballerup Kommune, fortæller:

-Vi har fået opsat ekstra plads for at undgå smittespredning blandt børn og voksne i institutionen. Adapteo har leveret toiletfaciliteter af permanent karakter, og det fungerer efter hensigten. Og så var det et ekstra plus, at de kunne levere hurtigt, da pavillonerne allerede var på lager. Der var styr på tingene, og det var et positivt samarbejde.

-Vi har fået opsat ekstra plads for at undgå smittespredning blandt børn og voksne

Også en række institutioner i bl.a. Silkeborg Kommune har øget kapaciteten med pavillonløsninger. Her er der også lavet en særlig løsning for at imødekomme kravet om, at al udendørs legetøj skal vaskes to gange dagligt. Udenpå pavillonerne er der opsat håndvaskstandere, som leverer varmt vand til, at børn og voksne nemt kan vaske legetøjet.

- Vi er godt i gang med at få landets mindste tilbage til hverdagen, og vi kigger nu mod næste fase, når de store elever skal begynde i skole igen. Vi står klar til at levere fleksible bygninger til ekstra klasseværelser og toiletfaciliteter, så elever og lærere fortsat kan holde afstand, afslutter Mads Blom.

- Vi er godt i gang med at få landets mindste tilbage til hverdagen

Om Adapteo

Adapteo er en markedsledende udbyder af fleksible bygninger i Norden. Vi bygger, udlejer og sælger fleksible bygninger til skoler, institutioner, sundhedssektoren, kontorer, boliger og events. Vi ved, at samfundet vil gennemgå store forandringer i de kommende år. Og uanset hvad fremtiden bringer, tror vi på, at tilpasningsdygtighed er den bedste løsning. Med vores bygninger kan vi transformere, genbruge og skalere op og ned i løbet af få uger ved hjælp af et modulært og cirkulært bygningskoncept. Vores bygninger kan bruges et par dage eller på ubestemt tid, altid optimeret efter det aktuelle behov. Sådan bygger vi tilpasningsdygtige samfund.

Adapteo Danmark har 25 medarbejdere fordelt på 2 salgskontorer og lagerlokationer. Adapteo Danmark er en del af Adapteo Group, noteret på Nasdaq Stockholm. I 2019 var Adapteo Groups nettoomsætning 216 millioner euro.

www.adapteo.dk

Mere om produktet PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

Sundt indeklima og plads til alle børn

Adapteo C40

Adapteo C40

Modulsystem C40 er udviklet med fokus på komfort og funktion

Læs mere

Adapteo C40 RED

Adapteo C40 RED

Med modulsystem C40 RED sikre du forbedret brandbeskyttelse

Læs mere

Adapteo C90

Adapteo C90

C90-systemet har en høj international standard

Læs mere

Adapteo SmartBlock

Adapteo SmartBlock

SmartBlock er et mobilt og flytbart arbejdsområde

Læs mere

Adapteo sustainability 2019-

Adapteo sustainability 2019-

Adapteo er en førende nordeuropæisk virksomhed ift. tilpasningsdygtige bygninger

Læs mere

Skoler

Skoler

Adapteos skolepavilloner skaber fremragende rammer for indlæring

Læs mere

Studiebolig

Studiebolig

Fleksible midlertidige beboelsesmoduler med badeværelse, køkken, opholdsstue mm

Læs mere

Vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner

Vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner

Pavillonbygninger til institutioner er sikre, sunde og skaber trygge rammer

Læs mere

SUSTAINABILITY 2019

SUSTAINABILITY 2019

A leading company for adaptable buildings

Læs mere

Brochure - Institution

Brochure - Institution

Fleksible pavillonløsninger til daginstitutioner og børnehaver

Læs mere

Brochure - Skoler

Brochure - Skoler

Fleksible pavillonløsninger til skoler og undervisning

Læs mere

SUSTAINABILITY 2020

SUSTAINABILITY 2020

A flexible real estate provider

Læs mere

Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Tryk på afspil for at se resultatet

Læs mere