Få bakteriefrit BWT vand i tandklinikken og lev op til lovgivningen

Annonce – Dato 6 jun 2019

Med en investering i BWT anlæg i tandklinikken, er der ingen fare for sundhedsfarlige bakterier i vandet. Løsningen fra BWT Danmark sikrer en optimal beskyttelse for både patienter og personale, da alle er beskyttet mod vira og høje kimtal.

Beskyt patienter mod legionella og bakterier med BWT anlæg

Ingen bekymringer når den årlige vandprøve nærmer sig

Med BWT vand i tandklinikken er det ikke længere et problem at leve op til lovgivningen om de Nationale Infektionshygiejniske Regler (NIR). Vores anlæg, BWT Hydroton og BWT Odonton, leverer en konstant høj vandkvalitet, og er et naturligt valg, når klinikken skal kvalitetssikres og ISO-certificeres. Hvilket anlæg man skal vælge, kan afhænge af tandklinikkens størrelse.

Det bedste resultat opnås med BWT Clinic Softener

Fordelene ved at få blødgjort BWT vand i hele klinikken spænder bredt. Mange gøremål i den daglige gang bliver betydeligt nemmere med BWT Clinic Softener installeret i tandklinikken. Man skal bruge mindre sæbe til tøj- og håndvask, kliniktøjet er blødere efter vask, arbejdsgangene og vedligeholdelsen bliver nemmere. Selv spytfontæner og patienttoiletter vil stå pænt uden genstridige kalkaflejringer.

Så hvis man som klinikejer vil sikre den bedste forudsætning for både installationer, gøremål, patienter og personale, så bør man investere i to løsninger: BWT Clinic Softener, som sikrer blødgjort BWT vand i hele klinikken, og alt efter tandklinikkens størrelse enten et BWT Hydroton eller BWT Odonton, som sikrer bakterie- og legionellafrit vand med lav ledningsevne til autoklaver og dental units.

Alle vores BWT anlæg har DVGW-certifikat fra Tyskland og må derfor anvendes til drikkevand i Danmark.

Bliv endnu klogere på BWT vand i tandklinikken og se videocasen om tandklinikken Sundmund Frederiksberg, der oplever, at det er nemmere at leve op til NIR.

Se mere på www.dental.bwt.dk

Referenceprojekter fra BWT Danmark

Grundfos – demineraliseringsanlæg
VEKS – katalystisk afiltning