Eneforhandler af tysk kvalitet, der holder i 100 år

Annonce – Dato 26 maj 2020

I mere end 10 år har BetaPack A/S været pro climas faste samarbejdspartner her i Danmark. Med fælles interesse for de bedste løsninger til det lufttætte byggeri, sælger BetaPack A/S pro clima kvalitetsprodukter på det danske marked. Og efterspørgslen er stor, for pro climas produkter er gennemtestede og bæredygtige.

pro clima kvalitetsprodukter til lufttætning

Mere end 40 års viden

I 1978 åbnede den nuværende administrerende direktør for MOLL bauökologische Produkte GmbH, Lothar Moll, et rådgivningscenter for økologisk konstruktion, og grundlaget for pro clima blev skabt. I begyndelsen af 1980'erne blev virksomheden udvidet til også at omfatte "Biologische Insel" (Biologiske ø), der udelukkende handlede med økologiske byggematerialer i sit sortiment.

Fra 1985 blev de første dampspærremembraner og dampbremser udviklet og solgt under mærket BI Baupappen (inklusive ECO COLL naturlig latexklæbemiddel og DB+ byggepapir). Med introduktionen af pro clima-mærket i 1994 blev der introduceret yderligere produkter til et professionelt lufttætningssystem. I dag opererer pro clima over hele kloden i mere end 30 lande og leverer komplette tætningssystemer indvendigt og udvendigt med intelligente membraner, fugemasser, kvalitetssikring og omfattende service.

pro clima kvalitetsprodukter fra BetaPack Exceptionel kvalitet

I 2004 satte pro clima nye standarder til beskyttelse mod fugt og skimmel med markedslanceringen af det højtydende system pro clima INTELLO.

ETA-tests af INTELLO og INTELLO Plus fra 2019 giver en forventet levetid på de armerede dampspærrer på mere end 50 år. Derudover er blandt andet Tescon Vana tape testet til at holde i 100 år, som er langt over hvad kravene lyder på i Danmark.

Med tapes fra pro clima får man samlinger, der bare holder og holder.

Pro clima tænker bæredygtigt

Det ligger dybt i pro clima´s DNA, at vi mennesker og det miljø som vi lever i, skal interagere i den bedste harmoni. Derfor støtter pro clima flere initiativer til at skabe en grønnere verden.

Det er fx initiativer der minder om det danske ”Danmark planter træer”, som BetaPack støttede i 2019. Derudover er pro clima ISO 16000 certificeret, som er en sikring for, at deres produkter ikke afgiver farlige stoffer i indendørsluften.

Produktkatalog under udarbejdelse

Grundet den store efterspørgsel på pro clima kvalitetsprodukter er BetaPack ved at lægge sidste hånd på det kommende danske pro clima produktkatalog. Man kan allerede nu lægge en bestilling ind på dette via mailen.

Yderligere information: www.betapack.dk, tlf. 7020 8700, e-mail

Referenceprojekter fra BetaPack

Daginstitutionen Eventyrhaven

Daginstitutionen Eventyrhaven

Nybygning | Solrød | 33 mio.kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i Solrød på 1 etager . Selve byggeriet er på...

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Slotsengen Herredsvejen og Slotshusene

Nybygning | Hillerød | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 9 bygninger i Hillerød med 100 lejlighe...

Huscompagniet
Munck

Munck

Odense S

Fyns største anlægsprojekt indenfor offentlig transport