En eftermiddag hos BWT Danmark byder på VVS kursus i BWT vandets tegn

Annonce – Dato 9 Apr 2019

To eftermiddage hver måned, henholdsvis i Jylland og på Sjælland, afholder BWT Danmark gratis kurser for installatører i vandets tegn. Tre timer er afsat til en faglig og teknisk dialog med egne BWT konsulenter, hvor en grundig og alsidig introduktion til BWT’s blødgøringsanlæg til private i både villa og ejendomme er på tavlen. Kurset består af et praktisk og teoretisk niveau og klæder installatøren ordentligt på, så fejlinstallationer undgås, men en større kundetilfredshed og loyalitet fastholdes. Derfor er kurset oplagt til installatøren, der ønsker at komme godt fra start med salg af BWT blødgøringsanlæg.

lovgivningen inden for blødgøringsanlæg til private boligejereblødgøringsanlæg til det private marked

BWT Danmark afholder dette kursus, som er gratis for installatører, da det er vigtigt, at blødgøringsanlægget installeres korrekt – både for BWT, kundens og installatørens skyld. Derfor er programmet ligeledes spækket med en masse forskelligt indhold, så installatøren går fra kurset med en brugbar læring og viden om blødgøringsanlæg til det private marked. På den måde bliver installatøren tryg i arbejdet, rådgivningen og installationen af BWT blødgøringsanlæg.

I løbet af tre hyggelige og lærerige timer, vil BWT konsulenterne gennemgå stort og småt om blødgøringsanlæg. Derfor får man også indblik i selve lovgivningen inden for blødgøringsanlæg til private boligejere, ofte stillede spørgsmål, vejledning til salg, support og markedsføring, information om reservedele og service samt løsninger til større boligejendomme og økonomiske gevinster.

Vælger man at bruge tre timer af sin eftermiddag i selskab med sine kollegaer og BWT Danmark, er det en eftermiddag der er godt givet ud i forhold til fremtidige opgaver.

For at opretholde et energiniveau gennem kurset, vil der både være kaffe, te og lidt sødt til ganen.

Der er lige nu datoer for resten af 2019, så der er masser af mulighed for at blive klogere på BWT vand og blødgøringsanlæg.

Tilmeld dig og dine kollegaer her.

Få mere information om vandteknologi her eller kontakt os på tlf. 4360 0500.

BWT udstiller på VVS messen, stand nr. D-6549.

Referenceprojekter fra BWT Danmark

Grundfos – demineraliseringsanlæg
VEKS – katalystisk afiltning