Digital planlægning af stillads og brug af Layher FlexBeam – reducerer nedetid

Dato: 11 Aug 2020

Sandblæsningsarbejde inde i en cylindrisk tank til træslib gjor­de det nødvendigt at bygge et arbejdsstillads, som inkluderede en adgangstrappe. Det lille areal til stillads, plus det alvorlige tidspres for at holde sig inden for tidsrammen for dyre nedeti­der, præsenterede stilladsfirmaet for nogle udfordringer.

Digital planlægning af stillads og brug af Layher FlexBeam – reducerer nedetid

Pålidelig overførsel af lasterne med FlexBeam

Løsningen var en kombination af Allround stillads for boltfri montage og højstyrkebjælken Aluminium FlexBeam. For pålidelig overførsel af lasterne fra det 31 meter høje stillads blev der, radialt, place­ret otte FlexBeam felter oven på den understøttende konstruk­tion som base for arbejdsstilladset. Dette minimerede antallet af komponenter.

Højstyrkebjælken Layher FlexBeam reducerer nedetidDigital planlægning med LayPLAN CAD

Takket være digital 3D planlægning med LayPLAN CAD kunne man undgå kollisioner på forhånd. Som resultat af dette tog montagen og nedtagningen faktisk min­dre tid, end man havde afsat til det. En profitabel løsning for alle involverede.

Begrænset plads intet problem

Grundet den cylindriske form på bygningen var arealet til at bygge stilladset på kun ca. 8 m i diameter, selvom tanken i sig selv havde en diameter på 17 m. Ved brug af Layher FlexBeam var det dog intet problem at overføre lasterne.

Fordele med Layher FlexBeam:

  • Reduktion af montagearbejde grundet høj lasteevne, færre understøtningspunkter og afskaffet behov for planafstivning af bjælkerne
  • Hurtigere montage grundet U-profil på den øvre del af bjælken, for direkte afsætning af systemdæk og en låseskinne, der er nem at montere
  • System-integreret løsning
  • Teknisk support fra montagevejledning og brochurer med detaljer om statiske egenskaber

KONTAKT OS HVIS DU VIL VIDE MERE HVORDAN

Hos Layher bidrager vi altid gerne med idéer og forslag til dine konkrete projekter. Vil du vide mere om hvordan vi kan tilføre værdi, så er du meget velkommen til at kontakte os - enten via mail eller på telefon: +45 6915 7400 +45 6915 7400.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår