Layher SoloTower – det kompakte rullestillads til alle typer opgaver

Dato: 15 Aug 2019

Let opbevaring, ergonomisk transport og hurtig montage. Layher SoloTower er et kompakt og økonomisk rullestillads, der kan opstilles af én mand med stor effektivitet, sikkerhed og god logistik.

Layher SoloTower – det kompakte rullestillads til alle typer opgaver

Layher SoloTower kan transporteres til anvendelsesstedet med en almindelig varevogn eller lastbil. Det lille rullestillads kan let monteres af én mand til en arbejdshøjde på op til 6,15 meter og er dermed både et logistisk effektivt og økonomisk sikkert valg.

Optimal logistik og mere sikkerhed

Med Layher SoloTower er det ikke nødvendigt at planlægge store arbejdsdæk og indsætte ekstra arbejdskraft til montage og nedtagning af stilladset. SoloTower er designet med kompakte stilladsdele af aluminium, der er lette at opbevare, transportere og håndtere på byggepladsen. Med SoloTowers montagekrog kan én mand let flytte stilladsdelene fra ét niveau til næste niveau.

Layher SoloTower

Holdbarhed og stabilitet

Montagen af SoloTower er let og sikker med Layhers anerkendte forbindelsesteknologi med snap-om-kløer, som sikrer hurtig montage uden brug af værktøj. Layher SoloTower er et holdbart og stabilt rullestillads takket være de robuste aluminiumsstilladsdele, hjul og stilladsstøtter.

Stilladsgavlene på SoloTower er samtidig kompatible med Layhers anerkendte Zifa, Uni Standard og Uni Light Rullestilladser. Det giver flere muligheder og mere sikkerhed.

3 klare fordele ved SoloTower

  • Hurtig, let og sikker montage af én mand – uden brug af værktøj.
  • Økonomisk, effektiv og ergonomisk opbevaring og transport.
  • Design af højeste kvalitet og sikkerhed jf. den europæiske standard DIN EN 1004 for mobile arbejdsdæk.

Mere om produktet Rullestilladser

Rullestilladser

Rullestilladser og montagestilladser

Downloads

Downloads

Montage- og brugsanvisning, brochurer

Læs mere

Layher Rullestillads
SoloTower

SoloTower

Layher SoloTower er et mindre rullestillads

Læs mere

Layher Safety Structure P2

Layher Safety Structure P2

Rullestilladser video

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår