DEKO PRÆGER NYE KONTORHOTELLER

Dato: 13 Aug 2019

København har for nylig opført tre nye kontorhoteller, og DEKO har haft fornøjelsen af at være med til at præge de innovative arbejdsmiljøer, som opfordrer til diversitet, samskabelse og inspiration.

DEKOs glasvægge danner rammen for arbejdsmiljøet i nye kontorhoteller

Kontorhoteller er en trend i erhvervslivet som skaber et levende kontormiljø og fleksibilitet for både virksomheder og ansatte. Det er et vækstende koncept, som allerede i høj grad sætter rammerne for fremtidens kontorlandskab.

NEWYORKERGLASVÆGGE HOS MATRIKEL1

Konceptet omkring kontorhoteller sikrer ikke bare større fleksibilitet for virksomheder, men der skabes også et inspirerende fællesskab ved at samle mange forskellige faglige profiler på tværs af brancher på ét sted. Matrikel1 er et stort kontorhotel på 3600 m², som er placeret på Højbro Plads i hjertet af København. Matrikel1 er byens første full-service innovationshus, som med sin centrale og livlige beliggenhed lokker en masse entreprenante iværksættere og investorer til fællesskabet. DEKO har blandt andet leveret og monteret DEKO FG New York og DEKO FG Fire New York fuldglasvægge, som med sit rustikke look komplimenterer den gamle københavnerbygnings charme.

BÆREDYGTIGHED OG ÅBNE KONTORMILJØER HOS FRAMEHOUSE I DRAGØR

Det nye kontorfællesskab Framehouse på A.P. Møllers Allé består af 1810 m² fordelt på to etager, og DEKO har leveret og monteret fuldglasvægge og -døre til de mange indvendige kontorum. Schmidt Hammer Lassen Architects har designet bygningskonstruktionen med visionen om et nytænkende og bæredygtigt miljø. Bygningen er inspireret af gammeldags trælader, og består af store traditionelle bjælkekonstruktioner, som danner rammerne for åbne kontormiljøer. Grundstenen for Framehouse kontorhotellet er fællesskabet, og med de lette glasvægge op imod betongulvene og de voluminøse trækonstruktioner, tilføres rummet ikke bare et råt og industrielt look, men også en åben atmosfære.

NEWYORKERGLASVÆGGE HOS MATRIKEL1BÆREDYGTIGHED OG ÅBNE KONTORMILJØER HOS FRAMEHOUSE I DRAGØR

FRA GAMMEL SAS-BYGNING TIL NYT KONTORHOTEL PÅ AMAGER STRANDVEJ

Den gamle SAS-bygning på Amager Strandvej har også gennemgået en større renovering, og her har DEKO leveret og monteret fuldglasvægge og brandglasvægge med tilhørende døre. Kontorfællesskabet er stilfuldt indrettet i varme pastelfarver med glansfulde kontraster i hele stueetagens kontormiljø, og glasvæggene er udført med mørke profiler og døre med overblokke. I den store fælleskantine møder man høje vægge med hvid flisebelægning, hvor der op til førstesalen er indbygget to fuldglasvægge. Glasset med de mørke profiler støder op mod de glansfulde, hvide fliser og skaber et flot spil i udtrykket, som gør kantinen til et spændende mødested.

DEKO FG New York og DEKO FG Fire New York fuldglasvæggefuldglasvægge fra DEKO

Se flere billeder fra de tre kontorhoteller på vores hjemmeside.

Mere om produktet DEKO FG NEW YORK GLASVÆG

DEKO FG NEW YORK GLASVÆG

Fuldglasvæg med sprosser som i gamle fabriksbygninger

DEKO glasvægge
Newyorkerinspirerede DEKO FG glasvægge hos Kiloo i Aarhus
DEKO FG newyorkerglasvæg hos Nortlander i København
DEKO Døre

DEKO Døre

DEKO har et unikt og omfattende dørprogram

Læs mere

DEKO FG New York brochure

DEKO FG New York brochure

Læs DEKO FG New York brochure her

Læs mere

Referenceprojekter fra DEKO p|s

Tidl. Skt. Josephs hospital

Tidl. Skt. Josephs hospital

Udv.renovering | Aarhus | 50 Mio.kr

Udv.renovering af kontorbygning i Aarhus med 10 lejligheder på 4 etager hvor ...

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

Furesø Rådhus

Furesø Rådhus

Tilbygning | Furesø Kommune | 83 Mio.kr

Tilbygning af offentlig forvaltning i Furesø Kommune på 3 etager . Selve bygg...

Lundgrens

Lundgrens

Hellerup

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår