Asfaltsupport

Asfaltsupport

Brug for hjælp til asfaltarbejde

Er P-pladsen fuld af huller? Trænger indkørslen til en ny opkørsel? Er rampen ramponeret? Bare rolig – DOB kan hjælpe med de fleste typer af asfaltopgaver, store som små.

Kunder i hele Danmark

Hos DOB, som er førende indenfor totalkoncepter til Overfladebelægning til veje, stier og pladser, har vi et dygtigt serviceteam, som har over 35 års erfaring med udførsel af asfaltarbejde for både kommuner, virksomheder og private i hele Danmark. Som kunde hos DOB kan du altid regne med, at vi hjælper, når du har behov for det – 365 dage om året. Vi løser opgaverne så hurtigt og effektivt som muligt og med mindst muligt besvær for kunder og brugere.

Asfaltarbejde – vi kommer hele vejen rundt

Hvis du kender lidt til asfalt, så ved du også, at det er vigtigt at få repareret begyndende huller og revner i asfaltbelægningen, inden skaderne bliver værre. For jo længere tid der går, jo dyrere bliver det.

Vi har serviceteams, der består af dygtige medarbejdere, som er specialister på præcis det her område. De laver ikke andet hele året. De kører land og rige rundt – så der er stor sandsynlighed for, at de snart er lige i nærheden af dig! Ring til dem; de er klar til også at hjælpe dig.

eamet har alt det nødvendige materiale og materiel i lastbilen, så de altid hurtigt kan rykke ud til alle slags opgaver. De hjælper blandt andet med følgende typer asfaltarbejde: Slaghuller, opkørsler, indkørsler, ramper, regulering af brøndgods, reparation af asfalt og revneforsegling.

Vi baner vejen…

Vi baner vejen…

– med veje, stier og pladser

Læs mere

Vi viser vejen...

Vi viser vejen...

– med miljøvenlige overfladebelægninger

Læs mere

Relaterede produkter

Miljøvenlige belægninger

Miljøvenlige belægninger

Vegecol er miljøvenligt og CO2 besparende


Overfladebelægninger

Overfladebelægninger

En holdbar løsning


Nyheder fra Dansk Overfladebelægning

Klimavenlige belægninger i nyt attraktivt boligområde i København

Klimavenlige belægninger i nyt attraktivt boligområde i København

God nyhed for klimaet: Ny belægningstype er praktisk, smuk – og klimavenlig

Billigere vedligeholdelse af vejnettet

Billigere vedligeholdelse af vejnettet

Outsourcing gav bedre & billigere vedligeholdelse af vejene i fynsk kommune

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår