Hos Dansk Anlægsteknik ApS tilbyder vi en innovativ og bæredygtig løsning til kalkstabilisering (jordstabilisering), som sætter nye standarder for effektivitet og miljøvenlighed, vores metode til blanding over værk er støvfri og støjsvag. Vores mobile eldrevne kalkstabiliseringsanlæg, med en patenteret blandemekanisme og højt output, giver os en teknisk fordel over konkurrenterne.
Kalkstabilisering er en metode til at forbedre uegnet våd lerjord, så det bliver et fuldt ud indbygningsegnet materiale, der ikke ændrer egenskaber over tid. Denne metode reducerer behovet for bortkørsel af overskudsjord og tilførsel af sand, hvilket resulterer i betydelige økonomiske og miljømæssige besparelser. Materialetilførslen kan reduceres med 40-85%, afhængig af geografisk placering, og der spares også tid på leverancer på grund af færre trafikproblemer og kørehviletider.
Anlægget er opbygget med et princip om at alt jord, fra det der er så vådt at det i en stak på jorden er 40-50 cm højt og over til sej, klumpet ler skal kunne stabiliseres med samme gode resultat på slutproduktet, og samtidig med en produceret mængde omkring de 50-75 ton/timen.
Bæreevnen af den stabiliserede jord måles bedst ved faldlod, og kalkmængden kan bestemmes med troxler før og efter stabilisering for at opnå præcise kalkmætningstal.
Støvfri stabilisering, jorden blandes i et helt lukket miljø, så der er ingen støv som kommer ud i omgivelserne.
Vores anlæg er fuldt eldrevet og meget støjsvagt, hvilket minimerer støjgener for omgivelserne. Det patenterede anlæg er selvbygget, mobilt og flyttes som alm lastbil for-vogn, hvilket gør det muligt at opstille det på meget kort tid. Anlægget er monteret med kran og derfor selvlæssende.
Hvis el ikke er tilgængeligt, benytter vi en stage 5 generator for at sikre kontinuerlig drift og har et meget lavt emissionsforbrug, på omkring 5-6L diesel i timen.
Vi beregner CO2-forbruget pr. ton produceret materiale, så vores kunder får en klar forståelse af de miljømæssige fordele ved vores løsning. Kalkstabilisering er ikke kun billigere og hurtigere, men også bedre for miljøet, sammenlignet med traditionelle metoder, der involverer udgravning og erstatning af lerjord.
Der er succesfuldt anvendt kalkstabilisering i flere projekter, herunder:
Det nye og eldrevne blandeanlæg er endnu mere mobilt og gør brug af patentere...
Bruger du store summer på deponi? Hvorfor ikke genbruge på stedet, i stedet?
Spar op til 70 % på anlægsbudgettet, samtidig med at du skåner miljøet
Dansk Anlægsteknik har udviklet et eldrevet mobilt anlæg til jordstabilisering