Offices

STONEPANEL spillede en afgørende rolle ved renoveringen af en kontorbygning

Det udvendige design på disse kontorfaciliteter i Danmark har fået et gevaldigt løft takket være en ny facadebeklædning med STONEPANEL Norway Rustic. Dette renoveringsprojekt udgjorde en investering, der vil give fordele langt ud i fremtiden.

En bygnings facade spiller en stor rolle for det indtryk, kunder får af virksomheden, og har desuden stor betydning for bygningens funktionalitet. Det udvendige design på en bygning har derfor lige så stor betydning som det indvendige, og efter monteringen af STONEPANEL giver denne virksomheds kontorbygning et positivt og imponerende indtryk på såvel ansatte som kunder.

PRODUKTKOBLING: STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® er et unikt system og 100% natursten

STONEPANEL INSPIRERER TIL BÆREDYGTIGE ARBEJDSPLADSER

Miljø og bæredygtighed er vigtigt for mange virksomheder i dag, da det er forbundet med både reducerede energiomkostninger og øget produktivitet. Virksomhedens ejere ønskede, at dette renoveringsprojekt skulle bidrage med en optimal udnyttelse af det naturlige lys, og at der skulle anvendes naturmaterialer. Her fik vores STONEPANEL™-system, der er udviklet og produceret af CUPA GROUP, stor betydning for realiseringen af projektet.

Vores naturstenspaneler STONEPANEL Norway Rustic blev valgt til den udvendige beklædning af bygningen. Den flerfarvede kvartsit med de brune og grå farvetoner er stilren og rustik og tilfører en elegant varme og tidløshed til ydersiden af den moderne kontorbygning.

Dette er det eneste stenpanel, der er certificeret til udvendig brug, og det muliggør installation på overflader, der er højere end to meter. Det indbyggede mekaniske anker sikrer her fuldstændig stabil vedhæftning, og den stærke og ensartede cementbase giver mulighed for skæring uden risiko for løsrivelse.

Den S-formede struktur modvirker desuden synlige samlinger, hvilket optimerer finishen på kontorbygningens facade, og de stilrene natursten indgår i en harmonisk helhed med kontorfaciliteternes overordnede æstetik.

Renoveringen af denne kontorbygnings yderside har således ikke kun bidraget med et nyt, frisk udseende, men har også gjort det muligt at drage fordel af de eminente isolerende egenskaber, som STONEPANEL Norway Rustic kendetegnes ved.

Hvis du er imponeret over dette projekt, så prøv at tage et kig på vores omfattende STONEPANEL-udvalg – et unikt system med stabil montering af natursten.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra CUPA DANMARK A/S

Naturskifer til tagdækning - CUPA PIZARRAS

Naturskifer til tagdækning - CUPA PIZARRAS

Skifer er ganske enkelt det bedste materiale til tagdækning og beklædning

Naturskifer til facade - CUPACLAD®

Naturskifer til facade - CUPACLAD®

CUPACLAD naturskifer facader er et ventileret facade system med naturskifer

STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® er et unikt system og 100% natursten

Referenceprojekter fra CUPA DANMARK A/S

Villa P

Villa P

Villa P boligen er et helt nyt projekt i Danmark som blev færdiggjort i 2016....

Villa Risskov

Villa Risskov

Risskov

Vision Arkitekter er blevet inspireret af holdbarheden, miljøvenligheden og s...

Future House

Future House

Holbæk

En bolig, som var bæredygtig, men lys, elegant, men med den højeste energie...

Tandrup Kollegiet

Tandrup Kollegiet

Vanløse

Modernisering af Tandrup Kollegiet i Vanløse. Arkitekten er Kant Arkitekter. ...