Vestjysk Bank, Hvide Sande

Facaderenovering til Vestjysk Bank’s afdeling i Hvide Sande. Den 689m2 store facaden er blevet beklædt med naturskifer ved VVS-firmaet Byens Blikkenslager Ringkøbing ApS. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

CUPA DANMARK A/S

Vestjysk Bank’s afdeling i Hvide Sande, valgte naturskifer til deres facaderenovering. De valgte designet CUPACLAD® 201 VANGUARD, der skiller sig ud for det stilfulde, moderne design, og som harmoniserede med bygningens stil.

Hvide Sande er beliggende midt på landtangen Holmsland Klit, og anskiller Nordsøen og Ringkøbing Fjord. Naturskifer var derfor et oplagt valg til facaden pga. dens holdbarhad og modstand mod det hård klima ved nordsøen.

ET MODSTANDSDYGTIGT, HOLDBART FACADEMATERIALE

Naturskifer er et modstandsdygtigt og holdbart facademateriel i alle slags vejrforhold. Vandtæt og ekstremt modstandsdygtig. Skifer har mange tekniske og naturlige egenskaber, og en bemærkelsesværdig levetid. Arkitektfirmaet HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S siger følgende om valget af naturskifer: Naturskifer spillede godt sammen med bygnings unike formsprog, og er samtidig robuste nok til vejrforholdene tæt ved Vesterhavet.

ET MODERNE DESIGN MED NATURSKIFER

Bortset fra modstandsdygtigheden var det også vigtigt at vælge en moderne beklædningsløsning, der forbedrede bygningens unikke design. Derfor valgte de vores naturskifer klimaskærms beklædningssystem CUPACLAD® 201 VANGUARD. VANGUARD tilbyder et meget moderne design, takket være brugen af synlig fastgørelse. Skiferenhederne er fastgjort med beslag, der er let synlige i bunden og giver et rent, stilfuldt udseende.

Bygningens unikke design, naturskifer sammen med de store asymmetriske vinduer, tiltrækker alles opmærksomhed.


Produktkoblinger

Naturskifer til facade - CUPACLAD®

CUPACLAD naturskifer facader er et ventileret facade system med naturskifer


Relaterede projekter

Danmarks Nationalbank

Danmarks Nationalbank

Udv.renovering | København K

Udv.renovering af bank i København . Selve byggeriet er påbegyndt september 2...


Danske Bank, Albani Torv

Danske Bank, Albani Torv

Indv.renovering | Odense Kommune | 100 Mio.kr

Indv.renovering af bank i Odense Kommune på 3 etager hvor den ene etage er un...

SEB Bank

SEB Bank

SEB Bank ønskede et nyt hovedsæde med unik beliggenhed ved Københavns havne...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår