Involverede firmaer

CUPA DANMARK A/S

CUPA PIZARRAS skifer blev udvalgt til at dække tagene på en af Danmarks vigtigste akademiske institutioner indenfor undervisning i skuespil, instruktion, dans og koreografi. Statens Scenekunstskole ligger i København, og siden 1968 har den været involveret i undervisning af skuespillere, dansere, koreografer og instruktører.

Bygningen er delt i to separate enheder, Den Danske Teaterskole og Skolen for Moderne Dans, der tilsammen huser omkring 130 studerende fra hele verden. Denne unikke bygnings tag er blevet opdateret ved hjælp af vores CUPA 12. En tynd, flad, glat og mørkegrå naturskifer.

For at respektere denne bygnings traditionelle karakter, valgte arkitekterne en kombination af to forskellige skiferstørrelser, 60×35 og 50×25, der tilfører tekstur og karakter til det elegante udtryk.

CUPA 12 kommer fra La Campa-stenbruddet i Folgoso del Caurel (Lugo i det nordvestlige Spanien) og er håndhugget til en gennemsnitlig tykkelse på 5mm – 6mm. Dens modstandskraft og holdbarhed tilfører overfladen prestige og pragt mens den sikrer en meget længere levetid.

Skifers pålidelighed og skønhed gør den til den ideelle løsning til arkitektoniske formål. Der findes intet andet byggemateriale med samme levetid og garanti CUPA PIZARRAS udvinder en lang række natursten fra forskellige stenbrud og fås i forskellige former og størrelser.

Vores brede udvalg af produkter gør det muligt at skabe funktionelle designs i tråd med omgivelsernes æstetik, der går i spænd med det lokale miljø og forbliver uændret gennem årene.


Produktkoblinger

Naturskifer til tagdækning - CUPA PIZARRAS

Skifer er ganske enkelt det bedste materiale til tagdækning og beklædning


Relaterede projekter

Politiskolen Afd. F

Politiskolen Afd. F

Tilbygning | Brøndby | 40,0 Mio.Kr

Tilbygning af specialskole i Brøndby på 2 etager hvor den ene etage er under ...


Autismecenter Guldborgsund Nørre Vedby Skole

Autismecenter Guldborgsund Nørre Vedby Skole

Nybygning | Guldborgsund | 20 mio.kr

Nybygning af specialskole i Guldborgsund på 2 etager . Selve byggeriet er påb...

Frejaskolen og daginstitution

Frejaskolen og daginstitution

Nybygning | København | 25 mio.kr

Nybygning af specialskole i København . Selve byggeriet er påbegyndt juni 201...

Friluftskolen

Friluftskolen

Indv.renovering | København | 28 Mio.kr

Indv.renovering af specialskole i København på 2 etager hvor den ene etage er...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår