Traditional House

Et traditionelt dansk hus beklædt med STONEPANEL™ I dag er dansk arkitektur verdenskendt på grund af det banebrydende design, praktisk funktionalitet og bæredygtighed. Dette nye hus, som er bygget i Frederikssund kommune nær København, er inspireret af den traditionelle danske byggestil, der bruger træ og natursten til udvendig beklædning. Dette enfamiliehus benytter sig af de fordele, der er ved at bruge vores STONEPANEL ™ natursten-system, det eneste panel, der er certificeret til udvendig beklædning.

FREDERIKSSUND, EN BÆREDYGTIG

MÅDE AT LEVE PÅ Frederikssund ligger på Roskilde Fjords østkyst, få kilometer fra den danske hovedstad. Byens nye udvikling har givet Frederikssund et nyt look, der afspejler dens voksende popularitet, som et boligområde med hurtige forbindelser til København og grønne omgivelser. Mere end 50% af Frederikssunds fjernvarme leveres af cleantech virksomheder. Desuden er byen rig på natur. Områdets historie er unik og fortæller de stolte historier fra vikingetiden.

PRODUKTKOBLING: STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® er et unikt system og 100% natursten

Et traditionelt dansk hus beklædt med STONEPANEL™

I dag er dansk arkitektur verdenskendt på grund af det banebrydende design, praktisk funktionalitet og bæredygtighed. Dette nye hus, som er bygget i Frederikssund kommune nær København, er inspireret af den traditionelle danske byggestil, der bruger træ og natursten til udvendig beklædning. Dette enfamiliehus benytter sig af de fordele, der er ved at bruge vores STONEPANEL ™ natursten-system, det eneste panel, der er certificeret til udvendig beklædning.

NATURSTEN, ET ØKO-VENLIGT MATERIAL

Danmark betragtes som blandt de førende lande inden for grøn og miljøvenlig arkitektur. Frederikssund ligger ca. 45 km nordvest for København, og vokser på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Valget af naturmaterialer til nye byggerier er meget vigtigt. Natursten er et miljøvenligt produkt, der næsten ikke kræver vedligeholdelse. Vores STONEPANEL ™ er valgt til beklædning af de udvendige vægge i dette hus. Som et resultat heraf er bygningskonstruktion aldrig i kontakt med regnen eller solens stråler, og det betyder at hus er bedre beskyttet af vejrforandringer.

STONEPANEL ™ MULTICOLOR TIL UDVENDIG FACADE

De naturstenspaneler, der blev brugt til den udvendige vægbeklædning på dette projekt, var STONEPANEL ™ MULTICOLOR. Panelerne er sammensat af brune rødlige skifer kombineret med mørkere og lysere toner. Vores produkt, det eneste naturstenpanel, der er certificeret og testet til udendørsbrug, skaber en smuk facade kombination på dette traditionelle hjem. Panelets indbyggede mekaniske anker muliggør en installation på overflader over to meter. Panelerne er bygget i en Z-formet form for at undgå synlige sammenføjninger, og for at få et flottere sammenhængende ydre udseende. Dette innovative system, skabt og patenteret af CUPA GROUP, har en enkel og hurtig installation: 10 gange hurtigere end traditionelt murværk.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra CUPA DANMARK A/S

Naturskifer til tagdækning - CUPA PIZARRAS

Naturskifer til tagdækning - CUPA PIZARRAS

Skifer er ganske enkelt det bedste materiale til tagdækning og beklædning

Naturskifer til facade - CUPACLAD®

Naturskifer til facade - CUPACLAD®

CUPACLAD naturskifer facader er et ventileret facade system med naturskifer

STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® Natursten

STONEPANEL® er et unikt system og 100% natursten

Referenceprojekter fra CUPA DANMARK A/S

Villa P

Villa P

Villa P boligen er et helt nyt projekt i Danmark som blev færdiggjort i 2016....

Villa Risskov

Villa Risskov

Risskov

Vision Arkitekter er blevet inspireret af holdbarheden, miljøvenligheden og s...

Future House

Future House

Holbæk

En bolig, som var bæredygtig, men lys, elegant, men med den højeste energie...

Tandrup Kollegiet

Tandrup Kollegiet

Vanløse

Modernisering af Tandrup Kollegiet i Vanløse. Arkitekten er Kant Arkitekter. ...