Bergsten Timber - totalleverandør i træ

Dato: 6 Feb 2020

Bergsten Timber servicerer trælaster og den træforbrugende industri. De har igennem et årti udviklet en portefølje af samarbejdspartnere og leverandører, der gør at de kan tilbyde produkter, ydelser og løsninger skræddersyet til kunden. Bergsten Timber følger konstant udviklingen i markedet og branchen, hvor meget begynder med arkitekternes tanker og idégrundlag. Når rådgivningen er klaret og den optimale facade af træ er gjort bygbar, så er de også skarpe med de mest attraktive projektpriser. Konstruktionstræ til trælasterne er en stor del af Bergsten Timbers DNA – hver dag leverer de 14-15 læs hos de danske trælaster og er dermed med til at forsyne byggebranchen med verdens bedste byggemateriale. Spærtræ, reglar, lægter, afstandslister m.fl. fylder meget i byggeriet – og heldigvis har snakken om at bruge mere træ i byggebranchen aldrig været større, så Bergsten Timber er med til at forbedre klimaet.

Protræ og Bersten Timber

Protræ

Bergsten Timber har igennem tæt partnerskab med Protræ mulighed for at levere specialforarbejdede profiler, præcist efter mål, mængde og overfladebehandling ønsket af kunden. De har mulighed for at forarbejde en bred vifte af træsorter, fyr, gran, western red cedar, sibirisk lærk, eg og thermowood i fyr og ask.

Ingen ordre er for lille eller for stor og kan kunden tegne et profil, kan Bergsten Timber højst sandsynligt tilbyde dette. Det giver stor fleksibilitet mod kundernes ønsker om ikke kun at vælge standardløsninger. For at kunne servicere trælaster bedst og hurtigst muligt lagerfører de et bredt udvalg af konceptvarer. Deres lagervarer spænder bredt og indeholder blandt andet lodret og vandret malet beklædning i forskellige profiler, Thermowood i fyr til både facade og terrasse, malede udhængsbrædder mv. Bergsten Timber sørger altid for at have fyldt op på lageret, så kort leveringstid er til stede, da deres lastbiler kommer forbi trælasten minimum en gang ugentlig.

Læs mere om Protræ her

Norrlands Trä

bersten timber og norrlands träNår indeklima, æstetik og kvalitet er i højsædet, er gulve samt væg-/loftpaneler fra Norrlands trä det helt rigtige valg. Bergsten Timber forhandler Norrlands produkter i Danmark, og kvaliteten af råvarerne fra de mellem- og nordsvenske skove kombineret med Norrlands unikke overfladebehandling gør, at man sikrer sig et produkt i absolut topklasse. Norrlands paneler er ydermere indeklimamærket, og man sikrer sig derfor et sundt indeklima i boligen.

Læs mere om Norrlands Trä her

Danish Anti-fire og Burnblock

I takt med at byggeriet bliver grønnere og mere bæredygtigt, bliver træ en større og større naturlighed. Bergsten Timber ser i stigende grad projekter med træfacader eller indvendig beklædning i træ. Her er brandkravene ved anvendelse af træ en af de helt afgørende faktorer. Brandimprægnering af træ har aldrig været mere aktuelt – og er oftest den eneste løsning for at kunne opfylde brandkravene når der bygges med træ. Bergsten Timber er derfor glade og stolte af at kunne tilbyde deres produkter brandimprægneret iht. gældende standarder med det eneste 100 % giftfrie middel på markedet. I tæt samarbejde med Danish-Antifire og Burnblock sørger de for at fremtidens byggerier både er brandsikre og miljøvenlige.

Læs mere om Anti-fire og Burnlock

Bergsten Timber indgået et strategisk samarbejde med BurntwoodBurntwood

Som sidste skud på stammen har Bergsten Timber indgået et strategisk samarbejde med Burntwood. De giver dem mulighed for at kunne tilbyde deres specialforarbejdede profiler med brændt overflade. En gammel japansk teknik, der i senere tid har fået stor opmærksomhed i byggeriet. Sukkerstofferne i de yderste lag brændes væk, og dermed fjernes grobunden for skadelige mikroorganismer. Et fantastisk alternativ til alle de øvrige unikke overfladetyper i Bergsten Timbers sortiment.

Læs mere om Burntwood

Yderligere information: www.bergstentimber.dk, tlf. 5663 0017.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår