Barrisol® – bæredygtige strækduge i alle processer

Annonce – Dato 11 maj 2021

BARRISOL® strækduge er gennem tiderne blevet et af de bedste produktvalg for designere, ingeniører og arkitekter, når der arbejdes med kvalitet og ikke mindst bæredygtighed. Bag det 100% genanvendelige produkt ligger en bæredygtig proces, som tydeligt afspejler virksomhedens garanterede respekt for miljøet.

Lumiere, BARRISOL® – BÆREDYGTIGE STRÆKDUGE I ALLE PROCESSER

Herunder kan du følge 10.000 m2 BARRISOL® strækloft gennem alle produktets processer. Ved at sammenligne med samme mængde af andre loftsmaterialer giver det et indblik i, hvilke bæredygtige fordele, der er ved at vælge BARRISOL®.

GENANVENDT ENERGI

Produktionsfabrikken har siden 1969 været beliggende ved siden af Kembs natur- og vandkraftanlæg. Den energi, som forbruges til produktionen, kommer udelukkende fra dette anlæg og er derfor skabt af vand, forureningsfrit og 100% vedvarende. Det råmateriale, der bruges til produktionen, genanvendes og fremstilles af genanvendte materialer fra emballage og transportpakningen.

MINIMAL PLADS OG NEM TRANSPORT

BARRISOL® strækduge vejer 0.5 kr./m2, hvor andre typer lofter til sammenligning vejer 12kg/m2. Til at dække en overflade på 10.000 m2 bruges der altså 115 tons mindre materiale.

10.000 m2 BARRISOL® vejer 50kg, hvorimod almindeligt byggemateriale vejer mere end 1000 kg. Den lette vægt og fylde gør at lofterne kan pakkes med et væsentlig mindre emballageforbrug og i mindre forsendelser, dermed er BARRISOL® produkter også nemme at transportere. De kræver mindre plads, hvilket foranlediger transport i mindre og færre køretøjer og dermed et mindre brændstofsforbrug. På den måde er transportomkostningerne lave.

Lumiere, BARRISOL® strækdugeLumiere, HURTIG MONTERING OG +20 ÅRS HOLDBARHED

HURTIG MONTERING OG +20 ÅRS HOLDBARHED

Det vil tage fire personer 50 dage at montere 10.000 m2 BARRISOL®, hvor samme mængde klassiske byggematerialer vil tage i omfanget af 80-100 dage. En anden bæredygtig fordel ved BARRISOL® er, at strækdugene hurtigt og nemt kan demonteres ved hjælp af kun et værktøj, som ikke beskadiger produktet, dermed kan strækduges genanvendes med det samme.

En strækdug fra BARRISOL® har en holdbarhed på +20 år og kræver ingen renovation, når den først er monteret. Andre typer lofter har holdbarheder på mellem 5-10 år og kræver regulær renovering, herunder maling osv.

100% GENANVENDELIGT

Der er næsten ingen spild, når et BARRISOL® loft er monteret. Hvor almindelige loftsmaterialer kræver sortering før de kan genanvendes, hvis de overhovedet kan genanvendes, er både duge og profiler 100% genanvendelig med det samme.

Med BARRISOL® strækduge bevares æstetikken og den gode samvittighed.

Ring eller skriv for mere info
Tlf.: +45 7641 3400 E-mail: info@lumiere.dk

For yderligere information om produktet, se her

Referenceprojekter fra Lumiére Group A/S

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Udvidelse af T2, Københavns lufthavn

Tilbygning | Tårnby | 190 Mio.kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Tårnby . Selve byggeriet er påbegyndt febru...

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Glostrup

Kopenhagen Fur er et aktionshus for pels.  Virksomheden er en af...

United Cycling

United Cycling

Lynge

ARGON cykler hos United Cycling i Lynge fik et nyt showroom i 2018. B...

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...