Aquarea J Generation med R32 kølemiddel

Annonce – Dato 6 Aug 2020

Panasonic har introduceret sit hidtil mest effektive Aquarea-sortiment. Den nye Aquarea J Generation scorer højt på energieffektivitet, design og komfort med nye funktioner, som giver fordele for både installatør og ejer.

fordele for både installatør og ejer

Højeste energiklasse

Aquarea er kendt for at være en yderst effektiv løsning, der benytter luften som en 100 % vedvarende energikilde. Den nye J Generation har forbedret effektivitet i forhold til den foregående generation med en COP på 5,33 i WH-UD03JE5-modellen og en varmtvandsbeholder på op til 3,3. Modellerne er klassificeret som A+++ ved drift i lav temperatur, som er den højeste energiklasse i henhold til det nye energimærkningsdirektiv 2010/30/EU.

Nyt kølemiddel giver besparelser og miljømæssige fordele

For at understøtte en mere miljøvenlig anvendelse bruger Aquarea R32 kølemiddel. R32 er let at genanvende, har ingen indflydelse på ozonlaget og 75 % mindre påvirkning på den globale opvarmning, hvilket bidrager til at mindske en bygnings kulstof-aftryk. R32 er også et økonomisk alternativ med højere effektivitet og 30 % mindre kølemiddel end tidligere, så kunderne både får besparelser og væsentlige miljømæssige fordele.

30 % mindre kølemiddel end tidligere, så kunderne både får besparelser væsentlige miljømæssige fordele.

Forbedret komfort

Den nye J Generation har forbedret komfort, selv under ekstremt lave temperaturer på ned til -20˚C. Der er to nye sensorpositioner til rådighed for varmtvandsregulering, som kan vælges for at forbedre effektiviteten eller komfortniveauet. Brugere kan vælge en mulighed for øget effektivitet samt den mest effektive DHW COP, når de arbejder i part load, eller en mulighed for øget komfort for at reducere opvarmningstiden ved drift i fuld belastning. J Generation indeholder mere støjsvage udendørsenheder i forhold til tidligere modeller. Det hjælper med at reducere støj uden for ejendommen.

Forbedret rækkevidde

Design har været en vigtig overvejelse ved de nye J Generation-modeller på grund af ønsket om at forbedre rækkevidden for både installatører og slutbrugere. Udvidede rørlængder giver øget fleksibilitet og mulighed for at imødekomme flere bygningstørrelser. 3kW- og 5kW-kapaciteterne har nu en total rørlængde på 25 m, hvilket også giver en øget højdeforskel mellem indendørs og udendørs enheder fra 5 til 20 m. 7kW- og 9kW-enhederne når imidlertid en højere grænse på op til 50 m, så brugerne kan tilpasse systemet til netop deres behov.

Fleksibel miljøstyring

For yderligere installationsfleksibilitet kan Aquarea J Generation nå en output vandtemperatur på 60 ˚C. Derudover er der en ny kølerfunktion, som kan køle ned til en udetemperatur på 10 ˚C, hvilket er den perfekte løsning til fleksibel miljøstyring.

Magnetisk filtrering

For at maksimere levetiden for et Aquarea J Generation-system omfatter modellerne også et magnetisk filtreringssystem. Dette fjerner dårlige partikler fra vandet, hvilket forbedrer systemets ydeevne. Aquarea J Generation All-in-One har bibeholdt kernen i sit populære design. Der er fortsat ledig plads oven på AIO-enheden takket være forbindelsesporten til kølemidlet, som er placeret bag på enheden, hvilket giver ekstra opbevaringsplads i hjemmet.

Aquarea Service Cloud

For intelligent vedligehold, er Aquarea Service Cloud tilgængelig som led i Aquarea Smart Cloud-kontrolsystemet. Aquarea Service Cloud aktiverer eksterne vedligeholdelsestjenester, når brugeren fjernstyrer eller overvåger sin opvarmning og varmtvandsbeholder. Denne fjernvedligeholdelsesfunktion sparer både tid og installatørbesøg.

Med kapaciteter på 3kW til 16kW tilbyder Aquarea en bred vifte af højkvalitets luft-til-vand varmepumper, der er velegnet til både nybyggeri og renoveringsprojekter.

Læs mere her

Referenceprojekter fra Panasonic Heating & Cooling Solutions

Totalbank

Totalbank

Baggrund: Omkring 250.000 danske familier har stadig oliefyr. Det er dårlig...

Nybyggeri i Herlev

Nybyggeri i Herlev

Herlev

System: Aquarea All-in-One-løsning – Panasonic 5kW split (WH-UD05EE5) Inst...

Brabrand Boligforening

Brabrand Boligforening

Brabrand

System: Panasonic luft-til-vand varmepumper Installationskapacitet: 5 x 24...