ÆSTETIK, FUNKTION OG LYDKLASSIFIKATION: 3-I-ÉN DØRLØSNING TIL INTELLIGENTE RUM

Annonce – Dato 11 Feb 2021

Har du behov for en funktionel dørløsning, som giver mulighed for integration af smarte elinstallationer uden at gå på kompromis med design og lydkrav? Så er DEKOs innovative portaldørsystem med demonterbare top- og sidepaneler måske præcis det, du søger.

ÆSTETIK, FUNKTION OG LYDKLASSIFIKATION: 3-I-ÉN DØRLØSNING TIL INTELLIGENTE RUM

PRAKTISK DØRLØSNING PAKKET IND I ’FLUSH’ DESIGN

Til DEKO PD Portaldørens design hører faste demonterbare top- og sidepaneler, der muliggør diskret integration af smarte elinstallationer som f.eks. styresystemer til regulering af lys, aircondition eller elektroniske døranordninger som aflåsning og booking af rummet. Med en dokumenteret lydreduktion på op til Rw 38 dB og særdeles funktionelle egenskaber er portaldøren en oplagt løsning til intelligente rum.

DEKO PD Portaldøren er en praktisk dørløsning, der er pakket ind i et ’flush’ design. Alle synlige dele af dørplade og paneler beklædes som standard med samme materiale. Top- og sidepaneler monteres i plan med døren på korridorsiden, så døren får en flot jævn overflade uden synlige karme og skruer, der giver et enkelt udtryk med rene og lige linjer.

Portaldøren er multifleksibel og kan tilpasses alle DEKOs FG glasvægssystemer

FLEKSIBEL OG TILPASNINGSDYGTIG

Portaldøren er multifleksibel og kan tilpasses alle DEKOs FG glasvægssystemer eller monteres i andre vægtyper som gips-, mur- og betonvægge – og så er portalelementerne samtidig nemt udskiftelige. Døren leveres både som massiv- og glasrammedør og fås i faste modulmål og dørtykkelser, mens sidepaneler enten fås til den ene eller begge sider af døren.

Dørplade og -ramme er tilpasningsdygtig og kan efter ønske beklædes med mange typer træfinerer eller males i valgfri farve. Har du behov for en ekstra høj dør, fås døren også med overblok i samme overflade – en populær løsning, som ud over højde tilfører døren endnu mere karakter.

DEKO PD Portaldør

ØNSKER DU TRE I EN-DØRLØSNINGEN TIL DIT NÆSTE BYGGERI?

Funktionalitet, design og lydkrav behøver ikke kompromittere hinanden. Med DEKO PD Portaldøren får du en alt i en-dørløsning, og med muligheden for diskret integration af elinstallationer er døren den perfekte løsning til dig, der ønsker at forenkle hverdagen med intelligente rum.

Se flere billeder af DEKO PD Portaldøren for mere inspiration – eller besøg deko.com og se flere af vores produkter.

Ønsker du DEKO PD Portaldøre til dit byggeri, er du velkommen til at kontakte DEKO allerede i dag for yderligere information på mail info@deko.dk eller telefon 43 55 77 11.

Referenceprojekter fra DEKO p|s

Tidl. Skt. Josephs hospital

Tidl. Skt. Josephs hospital

Udv.renovering | Aarhus | 50 Mio.kr

Udv.renovering af kontorbygning i Aarhus med 10 lejligheder på 4 etager hvor ...

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

Furesø Rådhus

Furesø Rådhus

Tilbygning | Furesø Kommune | 83 Mio.kr

Tilbygning af offentlig forvaltning i Furesø Kommune på 3 etager . Selve bygg...

Lundgrens

Lundgrens

Hellerup

Advokatpartnerselskabet Lundgrens er flyttet ind i et nyt domicil på Tuborg...