Adapteo hjælper skoler med pladsproblemer under coronakrisen

Annonce – Dato 28 maj 2020

Når de store børn skal tilbage til skole, får ledelsen et pladsproblem. Hvordan løser man det? Adapteo er ekspert indenfor fleksible pavillonbygninger, og skoler er et af de vigtigste fokusområder.

Adapteo er ekspert indenfor fleksible pavillonbygninger

Af Ebbe Fischer

”Det, jeg synes er lidt smart her, er, at vi kan hjælpe med at udnytte hver kvadratmeter, når de store børn skal tilbage på skolebænken.” Ordene kommer fra Sussie Wagner. Hun er projektkonsulent hos Adapteo - en fremadstormende virksomhed, der opererer i flere lande med mobile pavillonbygninger indenfor en række områder som ekspertise. Herunder kontorer, sundhedsfaciliteter, klinikker, beboelse, og ikke mindst skoler, som med fordel kan bruge mobile pavillonløsninger til klasseværelser og kontorer, særligt i denne coronatid. ”Når skolerne er færdige med at bruge løsningerne på en måde, der matcher coronakrisen, kan Adapteo ændre dem løbende, så de altid passer til de nye behov,” forklarer Sussie Wagner.

En voksende trend

Markedet for mobile pavillonløsninger er voksende. Det er egentlig vokset ud af byggebranchen, hvor byggepladsernes personaleboliger og kontorer i sagens natur er en midlertidig størrelse. Men man kan med fordel bruge flytbare pavillonløsninger på en masse andre områder, hvilket er gået op for flere og flere beslutningstagere. I dette marked tilbyder Adapteo gennemtestede, fleksible og bæredygtige pavillonsystemer, som f.eks. også kan bruges, når en skole skal renoveres, og man mangler genhusningsplads. Pavillonløsningerne er skabt med smart indretning for øje og kan enkelt give rammerne for den moderne indlæring.

”Det vigtigste er, at kunden føler sig godt tilpas i vores løsninger. De mobile pavillonløsninger kan jo stå en tid, indtil man eventuelt bygger noget blivende op. Men vores pavillonbygninger har faktisk en levetid på minimum 30-35 år, så de kan stå rigtig længe. Og vi er desuden gode til at genanvende og istandsætte pavillonenhederne,” forklarer Sussie Wagner med henvisning til bæredygtigheden i projekterne.

ADAPTEO HJÆLPER SKOLER MED PLADSPROBLEMER UNDER CORONAKRISENmobile pavillonløsninger

Nemt at lave om efter behov

Det måske allersmarteste ved mobile pavillonløsninger er, at man lynhurtigt kan ændre og tilpasse lokalerne. ”I en stationær bygning kan det være svært at lave om på rammerne, men her er det supernemt at lave pavillonbygningerne om til præcis de krav, man ønsker,” forklarer Sussie Wagner og giver et eksempel: ”Du kan f.eks. fjerne garderoben, hvis du har et akut behov for et større klasseværelse. Du kan simpelthen flytte de pavillonenhederne på rigtig mange måder,” siger hun og tilføjer, at Adapteos projektteam af højt specialiserede ingeniører hjælper kunden. Også ift. hvad udmeldingen er fra sundhedsstyrelsen, f.eks. hvor mange kvadratmeter man skal bruge til hver elev etc.

”Vi er klar over, at vi skal kunne rykke hurtigt, hvilket Adapteos flåde på 1 million kvadratmeter altid giver os mulighed for” fastslår Sussie Wagner med henvisning til, at det giver Adapteo en stor fleksibilitet ift. at hjælpe hurtigt, hvor end behovet er.
”Vi er i tæt dialog med kunden, og assisterer med viden og ressourcer under planlægning og montagen, ligesom vi i lejeperioden altid har vores serviceteam klar til at hjælpe kunderne med en enkelt drift af pavillonbygninger,” slutter Sussie Wagner.

Mere om produktet PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

PAVILLONER TIL SKOLER OG INSTITUTIONER

Sundt indeklima og plads til alle børn

Adapteo C40 RED

Adapteo C40 RED

Med modulsystem C40 RED sikrer du forbedret brandbeskyttelse

Læs mere

Adapteo C90

Adapteo C90

C90-systemet har en høj international standard

Læs mere

Beboelse

Beboelse

Fleksible midlertidige beboelsesmoduler med badeværelse, køkken, opholdsstue mm

Læs mere

Daginstitutioner

Daginstitutioner

Pavillonbygninger til daginstitutionerer sikre, sunde og skaber trygge rammer

Læs mere

Skoler

Skoler

Adapteos skolepavilloner skaber fremragende rammer for indlæring

Læs mere

Brochure - Institution

Brochure - Institution

Fleksible pavillonløsninger til daginstitutioner og børnehaver

Læs mere

Brochure - Skoler

Brochure - Skoler

Fleksible pavillonløsninger til skoler og undervisning

Læs mere

SUSTAINABILITY 2021

SUSTAINABILITY 2021

A flexible real estate provider

Læs mere

Adapteo’s cirkulære konstruktionskoncept
Fremtiden er fleksibel
Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Vores bygninger er så tilpasningsdygtige

Tryk på afspil for at se resultatet

Læs mere