3M™ DI-NOC™ arkitektoniske finish løsninger

Annonce – Dato 24 nov 2020

Giv nyt liv til forældet inventar og få kreativ fleksibilitet i dine nye projekter med 3M™ DI-NOC™ arkitektoniske finishløsninger. Uanset om du renoverer et forældet kontor, konverterer et lager eller er i færd med at rebrande, kan DI-NOC anvendes praktisk talt overalt til et raffineret indendørs design. De fås i flere end 1000 mønstre, og designmulighederne er nærmest ubegrænsede.

M™ DI-NOC™ arkitektoniske finishløsninger

Du kan genskabe udseendet og fornemmelsen af materialer af høj kvalitet som f.eks. træ, læder, marmor eller sten. Disse dynamiske finishløsninger transformerer rum og kan anvendes næsten overalt: fra vægge og lofter til inventar, møbler og døre.

Med et sofistikeret, eksklusivt udseende, der holder i op til 12 år, er de holdbare og giver dig mulighed for at puste nyt liv i ethvert rum. DI-NOC arkitektoniske finishløsninger er hurtige at installere og mere omkostningseffektive end traditionelle renoveringsmetoder, og de er både mindre arbejdsintensive og har mindre spild. Der er heller ikke behov for at rydde rummet, da der ikke er meget rod, og der ikke anvendes kemikalier ved opsætning.

DI-NOC finishløsninger er lette at rengøre og hurtige at reparere og er et alternativ med lav vedligeholdelse og lav vægt til tunge træsorter, metaller, resin og plast. I tilfælde af slid eller skader kan de hurtigt repareres, uden der er brug for at udskifte hele panelet eller produktet.

DI-NOC finishløsninger er også en bæredygtig løsning, der kan komme i betragtning til LEED certificeringskreditter. Klik nedenfor for at læse mere om 3M's arkitektoniske finishløsninger.

Læs mere om 3M™ DI-NOC™ arkitektoniske finishløsninger  

Mere om produktet 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

Smukke og praktiske produkter til indendørs og udendørs design og renovering

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

Kan anvendes direkte på glasoverflader

Læs mere

New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition