3M™ DI-NOC™ arkitektoniske finish

Annonce – Dato 19 nov 2020

I samarbejde med førende designere fra hele verden har vi tilføjet 49 mønstre til 3M™ DI-NOC™ Matte-serien, der er kendt som fingeraftryksafvisende, nemme at rengøre og de spreder reflekteret lys. 3M™ DI-NOC™ Exterior Finishes serien er blevet udvidet med 28 nye tilføjelser, der tilbyder den alsidighed, du har brug for til udvendige projekter.

I samarbejde med førende designere fra hele verden er 49 mønstreder tilbyder den alsidighed, du har brug for til udvendige projekter

Dry Wood Matte-serie

Vi har udvidet vores portefølje til at omfatte 33 nye mønstre i vores Dry Wood Matte-serie. Fås nu bl.a. i valnød og egetræsmønster.

NY 3M™ DI-NOC™ Suede Matte Series

Brug "soft-touch" overflader til at løfte dit rum. Designet med vores eksklusive 3M mat surface teknologi så den ligner den realistiske bløde overfladestruktur som ruskind har. Fås nu i 5 farver, som alle er nemme at rengøre.

NY 3M™ DI-NOC™ EKSTERIOR FINISH

Bring din vision for en udendørs overflade til live.
Bring din vision for en udendørs overflade til live. Se 28 nye mønstre i en række forskellige lyse til mørke trætoner - holdbare, stabile og vejrbestandige overfladefinisher til udvendig brug. Disse dekorative overflader tilbyder varmen af træ, den kolde fornemmelse af metal, det cool look af natursten og rene farver.

Bring din vision for en udendørs overflade til liveNY 3M™ DI-NOC™ EKSTRIOR FINISH

Kontakt en ekspert

Kontakt os hvis du ønsker mere information, prøvebog eller A4 prøver.

3M støtter dig under hele processen med den information og den teknologi, du skal bruge til at virkeliggøre dine ideer.

Se mere om produktet her.