Waves Shopping Center

Waves Shopping Center (tidligere Hundige Storcenter) er et indkøbscenter i Hundige ved Køge Bugt. Centret er blevet renoveret og moderniseret i 2017. Som nopget nyt åbnede en ny Nordisk Film Biografer med seks sale og over 750 sæder. Entreprenøren er LKA Entreprise A/S. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Boon Edam Danmark

Waves Shopping Center i Hundige, havde oprindeligt et vindfang med store skydedørspartier.

De store partier var en stor udfordring for indeklimaet som var udsat for megen træk og kulde, og udgifterne til opvarmning på det store torv udenfor Bilka, gav anledning til at finde en ny og mere energi venlig indgangsløsning. I samme omgang skulle også en sideindgang forbedres af samme årsag, så i alt tre indgangspartier skulle fornys med energi rigtige karruseldøre. Valget faldt på Boon Edam Duotour karruseldør.

En Duotour udmærker sig ved, at kunne tilpasse sig årstiderne. Det kan den, da det er en 2-vinget karruseldør med en fuldautomatisk skydedør i midten. Det er derfor let at ”åbne” centret helt op på de gode lune sommerdage, og lukke tæt til på de kølige og kolde dage. Ydermere valgte Datea som står for driften af Waves, at dørbladene skulle være udført uden glasvitriner på vingerne, så kamrene bliver store og transparente.

Det buede glas for enden af hver vinge fungerer som en integreret natlukningsdør, men kan også benyttes i vinderposition, så der virkelig er helt lukket af for sne og sjap.

En fjerde karruseldør af samme type er senere blevet tilføjet for yderligere komfort i centret.


Produktkoblinger

Karruseldøre

Indgangen er den første kontakt, en besøgende har med en bygning


Relaterede projekter

Bruuns Galleri

Bruuns Galleri

Århus C

City 2, Taastrup

City 2, Taastrup

Indv.renovering | Høje-Taastrup | 30-50 mio kr.

Indv.renovering af butikscenter i Høje-Taastrup . Selve byggeriet er påbegynd...


Kronen Butikscenter Vanløse

Kronen Butikscenter Vanløse

Tilbygning | København | 400 Mio.kr

Tilbygning af butikscenter i København på 2 etager hvoraf 2 etager er unden j...