Rosengårdcentret

Udvidelse af Rosengårdcentret, som er et af landets ældste indkøbscentre. Rosengårdcentret byder på 156 butikker og spisesteder, et fitnesscenter samt en biograf. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Lumiere Stretch Ceiling Denmark A/S

54 kuber med print i forskellige størrelser har vi leveret og monteret til gult område i Rosengårdcentret i Odense. Der er monteret LED i kuberne, som alle er opbygget med en aluminium underkonstruktion, hvorefter Barrisol dug er trukket ud over i 1 stykke. Barrisol dugen er leveret med printet Athena.

2 lampeskærme med træprint på dugen er også leveret og monteret og måler 450x450x300 cm. Lampeskærmene er monteret i gult og rødt område. Lampeskærme er udført i Barrisol printet Blanc extramat.

Derudover ses 3 specialdesignede lampeskærme med print. De er lavet i 3 forskellige størrelser og placeret i lilla område i centeret. Disse ses udført i Barrisol printet Blanc extramat.

Projektet er designet og projekteret i samarbejde med ECE projektmanagement og udført i samarbejde med Hans Jørgensen og Søn A/S.


Produktkoblinger

Barrisol lofter og vægge

Innovative loft- og vægløsninger til netop jeres virksomhed


Relaterede projekter

Bruuns Galleri

Bruuns Galleri

Århus C


City 2, Taastrup

City 2, Taastrup

Indv.renovering | Høje-Taastrup | 30-50 mio kr.

Indv.renovering af butikscenter i Høje-Taastrup . Selve byggeriet er påbegynd...


Kronen Butikscenter Vanløse

Kronen Butikscenter Vanløse

Tilbygning | København | 400 Mio.kr

Tilbygning af butikscenter i København på 2 etager hvoraf 2 etager er unden j...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår