Vølund S-Serie med smartteknologi

Annonce – Dato 7 Apr 2020

Nu er det ikke længere nok, at varmepumper leverer bæredygtig og billig energi. Med lanceringen af den nye S-Serie tager Vølund Varmeteknik et stort skridt ind i fremtiden med smartteknologi og intelligente netværk.

Vølund Varmeteknik et stort skridt ind i fremtiden med smartteknologi

En ny intelligent platform

Under sloganet "Det er nemt at være smart" lancerer Vølund Varmeteknik gradvist gennem året S-Serien, som er en ny generation af varmepumper med energibesparende smartteknologi. Med en helt ny, intelligent platform vil livet blive enklere for både installatører og forbrugere. Lige fra installation og indkøring til betjening og energioptimering via smartphone eller tablet. Tilsvarende kan fejlsøgning foretages hjemme fra installatørens kontor, ligesom softwaren automatisk bliver opdateret over nettet takket være indbygget wi-fi.

Smart fra inderst til yderst

Det er ikke kun teknologien, der har fået et løft ind i fremtiden. Designet er også blevet smartere og endnu mere skandinavisk i sit elegante udtryk - med rene linjer og en glat alu-låge, der åbnes med et tryk. Selv om al betjening er designet til at foregå med en smartphone eller tablet - eller ved hjælp af stemmestyring - kan den også ske på varmepumpens display, der findes bag lågen. Her er grafikken gjort endnu enklere og mere informativ, ligesom man kan swipe på den intuitive touchscreen - akkurat som på sine andre elektroniske enheder.

Morgendagens varmepumpe

Den nye S-Serie byder på funktioner som styring og overvågning af driften med en nyudviklet app, myUplink. Appen kommunikerer direkte med varmepumpen, og i kraft af smartteknologi kan varmepumpen indgå i netværk med blandt andet husets ventilation og anden boligautomation - alt sammen for at sikre et behageligt og sundt indeklima.

funktioner som styring og overvågning af driften med en nyudviklet appAppen kommunikerer direkte med varmepumpen

Vejrstyring

Den intelligente teknologi i Vølund S-Serien byder også på vejrstyring som standard - en praktisk feature ved hurtige omskift i vejret. Den proaktive funktion til håndtering af pludselige temperaturændringfer gør blot S-Serien endnu mere energibesparende.

Varmepumper en naturlig og integreret del af smartteknologien

Med introduktionen af S-Serien viser Vølund Varmeteknik, hvordan boligopvarmning med varmepumper bliver en naturlig og integreret del af smartteknologien - forberedt på alle de muligheder, som vi endnu ikke kender.

hvordan boligopvarmning med varmepumper bliver en naturlig og integreret del af smartteknologien temperaturændringfer gør blot S-Serien endnu mere energibesparende

Se mere her.

Yderligere information: www.volundvt.dk, tlf. 97 17 20 33.