Smart Price Adaption med Vølund Varmepumper

Annonce – Dato 3 okt 2023

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at energipriserne den seneste tid har været på himmelflugt. Derfor er det mere aktuelt end nogensinde før at tænke på intelligent varmestyring og spotprisoptimering – så du kan få den billigste elregning. Hos Vølund Varmeteknik kalder vi det Smart Price Adaption - det er en unik funktion, som kun findes i Vølund Varmepumper, både i F-serien og S-serien.

Smart Price Adaption med Vølund Varmepumper

Flyt energiproduktionen væk fra spidsbelastningsperioderne

Smart Price Adaption sikrer, at din varmepumpe arbejder, når prisen på strøm er lav. Varme- og varmtvandsproduktionen flyttes væk fra spidsbelastningsperioderne, og så bliver energien lagret og kan bruges, når elprisen er dyrest.

På den måde kan pumpen producere varmen i de billige perioder – eksempelvis om natten og midt på dagen – og bruge den i form af varmt vand om morgenen og om aftenen, hvor mange tager brusebad og vi generelt bruger mest varmt vand.

varmepumpe fra Vølund Varmepumper

Hvad koster det?

Smart Price Adaption-funktionen er gratis og kræver ikke et særligt abonnement til din varmepumpe. Funktionen er tilgængelig på produkter fra F-serien og S-serien.

For at aktivere funktionen skal du blot trykke en enkelt sted på varmepumpens display. Her kan du så vælge den ønskede påvirkningsgrad.

Forbind dine intelligente produkter

Vølunds myUplink-app forbinder dine Vølund-produkter i S-serien med hinanden og gør dem til en del af dit Smart Home. Med myUplink kan du styre din varmepumpe med din telefon, og du får adgang til en række intelligente funktioner – herunder Smart Price Adaption. Ud over adgang til Smart Price Adaption giver appen dig også adgang til funktioner som overvågning, alarmer, styring efter vejrudsigt og historiske data.

Med appen kan du nemt få en hurtig statusoversigt over varmesystemet rum for rum – både hvad angår temperatur, luftfugtighed og CO₂-niveau.

Vølunds myUplink-app forbinder dine Vølund-produkter i S-serien

Varmepumpen tilpasser sig efter vejret

S-serien har indbygget vejrstyring, der følger vejrudsigten. Det er en praktisk og proaktiv funktion – især til pludselige temperaturændringer. Den indbyggede vejrstyring gør varmepumpeserien yderst energibesparende, og samtidig sikrer den et behageligt og sundt indeklima.  Den intelligente styring betyder, at du skærer ned for den pris, du betaler for strømmen, og du kan reducere den variable del af din elregning med 5-10 %.

Læs mere om S-serien til dit smarte hjem

Opsæt din varmepumpe til Smart Price Adaption

Læs mere om Smart Price Adaption

I HVAC Magasinet kan du læse mere om Smart Price Adaption i en artikel om varmepumper med spotprisoptimering fra Vølund Varmeteknik.

Læs artiklen her

Yderligere information: www.volundvt.dk, tlf. 97 17 20 33.