Vinteren er ovre – Er der utætheder?

Annonce – Dato 12 maj 2022

Primo - Tid til nye tætninger og udskiftning af defekte glasisterTid til nye tætninger og udskiftning af defekte glaslister.

Ovenpå vinteren kan glaslister være ved at rådne væk pga. manglende vedligeholdelse og for meget vand. Verdenssituationen gør nok også, at mange kigger mere efter hvor der kan spares. Mere vedligeholdelse og/eller nye tætningslister/glaslister kan give en besparelse på budgettet. De problemer, som er opdaget i løbet af de sidste måneder, er der nu mulighed for at få udbedret og derved spare penge både på den korte og den lange bane.

PRIMO glaslister

Ved renovering af trævinduer er PRIMO glaslister en både oplagt og effektiv løsning, der giver vinduerne et længere liv. Listerne er vedligeholdelsesfrie og er fremstillet af et vejrbestandigt plastmateriale, der ikke opsuger vand eller tørrer ud – som det kan opleves med trælister. Modsat træ bevarer listerne deres udseende, selv om de sidder udendørs og udsættes for direkte sollys, regn og skiftende temperaturer. Den ekstraordinære holdbarhed betyder, at man selv bestemmer, om glaslisterne skal males! Passer hvid ikke til trævinduerne, kan man nemt give listerne en anden farve med acryl- eller emaljemaling.

Hel tæt og enkel montage

En glasliste skal holde tæt, så der ikke kan komme vand ind bag den. Det sikrer PRIMO med et påmonteret sort glasbånd, der slutter helt tæt til glasset og forhindrer vandindtrængning.

PRIMOs glaslister leveres færdigbehandlede i hvid plast og de kan bruges både til enkelt- og termoglas samt til oplukkelige og fastmonterede vinduer – kort sagt til alle formål.

Læs mere om PRIMO’s glaslister her

PRIMO tætningslister

Selv små utætheder ved dør- og vindueskarme skaber træk og kan hurtigt aflæses på varmeregningen. Så sørg for at tjekke alle boligens tætningslister mindst en gang om året. Har de løsnet sig eller er gået i stykker? Forår og sommer er oplagt, når det er godt vejr, og du kan have døre og vinduer åbne. Tætningslisterne modvirker ubehageligt træk fra døre og vinduer, ligesom de lukker ujævnheder mellem eksempelvis dør og karm. Samtidig isolerer de mod både varme og kulde.

Bredt sortiment

I PRIMOs brede sortiment finder du tætningslister i forskellige materialer, der passer til de fleste vindues- og dørtyper, uanset om der er tale om træ, plast eller træ-alu. Fås i praktiske længder og ruller samt i flere forskellige farver.

Læs mere om PRIMO’s tætningslister her

Spar på varmeregningen og slip for kulde, træk og støj. Selv små forbedringer betaler sig lynhurtigt. Se hele PRIMO’s store udvalg af lister på www.primolister.dk

Du er også velkommen til at kontakte salgschef Keld Sterup på tlf 2672 8882 eller mail dkkst@primo.dk

Mere om produktet Glaslister

Glaslister

Glaslister til døre og vinduer, som er vedligeholdelsesfrie

Massive glaslister
FiberCore glaslister
Dør- og vinduestætning
Selvklæbende universaltætningslister
Glasbånd

Glasbånd

Fås til vinduer og døre

Læs mere

Not- og klammelister
Svejsetætningslister
Facade - Lysinddækninger og indfatninger
Primo bogen

Primo bogen

Nemt, hurtigt og sikkert at vælge lister

Læs mere

Produktoversigt

Produktoversigt

Se produktudvalget her

Læs mere

Cover it

Cover it

Skjul alt det, der ikke pynter

Læs mere

Primolister i plast

Primolister i plast

Robuste, fleksible og hygiejniske

Læs mere

Montering

Montering

Se hvor let det er a montere vores lister her!

Læs mere