Unikt og hurtigt byggesystem

Dato: 15 Dec 2016

Nemt, moderne og holdbart byggesystem til huse i op til to etager samt kælder

Unikt og hurtigt byggesystem

Unikt og hurtigt byggesystem

Nemt, moderne og holdbart byggesystem til huse i op til to etager samt kælder

Det har aldrig været nemmere at bygge drømmehuset selv. Med Jackon Thermomur® tager det typisk kun en enkelt dag at bygge en hel etage – og så er man endda sikret høj kvalitet og lang holdbarhed.

Hurtigt og effektivt

Jackon Thermomur® er et unikt byggesystem til opbygning af garager, kældre, sommerhuse eller hele boligbyggerier op til to etager over terræn. Det er ganske enkelt en af de mest hurtige og effektive løsninger, der giver en ekstraordinært stærk kvalitet, som man kan glæde dig over i hele byggeriets levetid.

Den nemmeste måde at bygge på

Thermomur® er forskallingselementer, som stables op som byggeklodser. Thermomur-elementet er opbygget af EPS isolering, der giver en meget lav vægt sammenlignet med fx byggeelementer i letbeton. Det betyder at elementerne er nemme at arbejde med, og at man undgår tunge løft under opbygningen.

Elementernes udformning og nøjagtige form gør det enkelt og hurtigt at opbygge stabile vægge, og tilpasning af elementerne foretages enkelt med stiksav eller fukssvans. Det giver en fleksibilitet, som kan udnyttes til at udforme byggeriet lige præcis, som man drømmer om, det skal være.

Thermomur elementet holdes sammen af stabile plastbindere, som samtidig fungerer som reglar. Systemet med indbygget reglar gør det nemt at fastskrue eventuel indvendig vægbeklædning eller yderbeklædning.

Et godt indeklima

Jackon Thermomur® giver et trygt og sundt hus med et godt indeklima, og væggenes betonkerne giver en tæt konstruktion med suveræne lydegenskaber. Derudover undgår man kuldebroer med følgende risiko for mug og skimmelvækst. Man får et velisoleret og holdbart hus, som kræver minimum af vedligeholdelse. Når der skal vælges facadeløsning sikrer Thermomur®, at der er et utal af muligheder. 

Et innovativt system

På mange måder er Jackon Thermomur® med det moderne byggesystem og langsigtede holdbarhed et levende bevis på, at udviklingen går fremad i byggebranchen.

Yderligere information: www.jackon.dk, tlf. 76 74 16 11

Mere om produktet Jackon Thermomur

Jackon Thermomur

Komplet og unikt byggesystem til opbygning af fundamenter, boligbyggeri op til 2 etager over terræn osv.

Jackon Thermomur 200
Jackon Thermomur 250
Jackon Thermomur 250x
Jackon Thermomur 350
Jackon Thermomur 350 Super
Jackon Thermomur 450
Jackon Thermomur 350 HD
Thermomur brochure

Thermomur brochure

Læs mere om Jackon Thermomur

Læs mere

Thermomur monteringsanvisning

Thermomur monteringsanvisning

Læs monteringsanvisning for Jackon Thermomur

Læs mere

BIM Thermomur byggesystem

BIM Thermomur byggesystem

Forskallingselementer i ekspanderet polystyren

Læs mere

Jackon Thermomur

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår