Byg langsigtet med Jackon Thermomur®

Annonce – Dato 26 Apr 2022

Jackon thermomur

Foto: Jackon Thermomur® brugt i rækkehusbyggeri.

Jackon Thermomur® er velegnet til byggeri op til fem etager, kældre, garager og swimmingpools.

Jackon Thermomur® er et tosidet isoleret forskallingssystem i EPS med genbrugsplastbindere i midten, afsluttet med en skruefast plade, som gør den indvendige og udvendige beklædning nem at montere. Systemets solide betonkerne giver bygningen stor styrke og stabilitet. Samtidig lever byggeklodsen op til nutidens strenge energikrav.

Jeg skulle bruge en løsning, der var så nem og energirigtig som mulig. Jeg synes, det er et nemt system at arbejde med, og samtidig isolerer det godt. Det er ligesom at bygge med legoklodser. De skal bare stables ovenpå hinanden, og det går forholdsvis hurtigt. Ved at anvende Jackon Thermomur® undgik jeg bl.a. at opføre indvendige betonvægge. Det er nemt at fræse i EPS, og jeg kan hurtigt montere gipsplader direkte på plastbinderne. Det er smart. Jeg forventer, at bygningen får energimærke A+,” fortæller Poul Møller Rasmussen, murermester i Byggespecialist.

Jackon Thermomur® har ikke kun fordele, når det gælder energioptimering. Byggeklodserne er også bekvemme at arbejde med for den, der skal bygge. I Jackons Thermomur®-sortiment vejer den tungeste Thermomur®-klods 4 kg, hvilket gør den ergonomisk velegnet i en branche med mange tunge løft. Samtidig er den nem at tilpasse med simpelt skæreværktøj såsom glødetråd eller varmekniv.

Et traditionelt hus kan bygges på få dage – også om vinteren. Med Jackon Thermomur® får man et sundt og trygt indeklima uden kuldebroer, som samtidig er godt rustet til det danske klima. Bygningen har ligeledes suveræne lydegenskaber pga. betonkernen,” siger Martin Bendix, projektrådgiver hos Jackon Danmark A/S.

Jackon Thermomur® er blevet brugt i Norge i over 40 år. Systemet er bl.a. brandtestet med indvendig og udvendig beklædning samt for luftlydsisolation.

Jackon Thermomur er et tosidet isoleret forskallingssystem

Foto: Jackon Thermomur®-byggeklodssystem.

Jackon Thermomur® holder også om 100 år

I takt med den øgede klimabevidsthed og ressourcemangel på råstoffer må der tænktes langsigtet, når der bygges nyt. I Danmark bruges der mange ressourcer på at optimere bygninger, så de lever op til tidens trends og energikrav. Derfor er der behov for designfrihed, når der bygges nyt. Vi skal bygge langsigtet, men med mulighed for at revurdere bygningers udtryk og indretning. Jackon Thermomur® er et fleksibelt byggesystem, der giver stor designfrihed, hvor kun fantasien sætter grænser.

Ved at anvende Jackon Thermomur®, får du et solidt og langtidsholdbart byggeri med minimal risiko for fugt- og skimmelvækst og med gode muligheder for redesign af både udtryk og indretning på sigt. På grund af Jackon Thermomur®’s massive betonkerne behøver du ofte ingen bærende vægge inde i bygningen, hvilket gør bygningens indretning enormt fleksibel og fremtidssikret. Udvendigt kan facaden efter 30 år sminkes med et nyt moderne udtryk – eksempelvis træbeklædning” siger Martin Bendix, projektrådgiver hos Jackon Danmark A/S.

Pudssystemet på Jackon Thermomur® er desuden klimatestet efter ETAG 004 - en accelereret klimatest, som tester for modstandsdygtighed ved klimapåvirkninger såsom fugt- og temperatursvingninger.

Jackon Thermomur, systemet er bl.a. brandtestet med indvendig og udvendig be

Foto: Villa bygget med Jackon Thermomur®.

Mere om produktet Jackon Thermomur

Jackon Thermomur

Komplet og unikt byggesystem til opbygning af fundamenter, boligbyggeri op til 2 etager over terræn osv.

Jackon Thermomur 200
Jackon Thermomur 250
Jackon Thermomur 250x
Jackon Thermomur 350
Jackon Thermomur 350 Super
Jackon Thermomur 450
Jackon Thermomur 350 HD
Thermomur brochure

Thermomur brochure

Læs mere om Jackon Thermomur

Læs mere

Thermomur monteringsanvisning

Thermomur monteringsanvisning

Læs monteringsanvisning for Jackon Thermomur

Læs mere

Jackon Thermomur - produktdatalad

Jackon Thermomur - produktdatalad

Et byggesystem baseret på forskallingsblokke af ekspanderet polystyren (EPS)

Læs mere

BIM Thermomur byggesystem

BIM Thermomur byggesystem

Forskallingselementer i ekspanderet polystyren

Læs mere

Jackon Thermomur