Unik smuk tagintegration i skifergrå farve og planforsænket

Annonce – Dato 19 Dec 2019

Dansk Solenergi tilbyder stor arkitektonisk frihed med deres nye patenteret CFR moduler.

I kraft af de æstetiske og arkitektoniske muligheder, de farvede solcellemoduler repræsenterer, er der lagt op til en helt ny og meget energieffektiv arkitektur, som ikke kender nogen grænser. Alle typer facader og tage m.m. kan udgøre et aktivt element i energiforsyningen.

enestående høj effektivitet

Solcellemodulerne er ikke-synlige, da den udviklede teknologi giver mulighed for at farve solcellerne på en måde, så det ikke ændrer bygningernes æstetiske udseende. Ydelsen i forhold til standard solpaneler er høj, mellem 85 % og 95 %. Dansk Solenergi ApS er derfor førende på markedet med denne nye teknologi.

Fordele:

  • Enestående høj effektivitet
  • Nye æstetiske designmuligheder
  • Økonomisk produktion
  • Markant udvidelse af mulighederne for integration af solceller
  • Velegnede til bevaringsværdige bygninger, såsom kirker

Anvendelsesmulighederne handler ikke kun om tage, men også om facader, hvilket giver ideel designfrihed i forbindelse med integration af vedvarende energi.

Nye konstruktioner kan have et stort potentialeEN LET KONSTRUKTION

En let konstruktion

Nye konstruktioner kan have et stort potentiale, da taget kan installeres uden tagsten, skifre eller andre typer tagsystemer, i og med at de nye solcellemoduler udgør selve taget. Solcelletaget vil være lettere end traditionelle tage, og dermed er lasten på fundament, søjler og bjælker også mindre.

 

Bevaringsværdige bygninger kan nu også producere energi

Dansk Solenergis CFR modulerne til komplette tagkonstruktioner er den ideelle løsning til optimal udnyttelse af solenergi i kraft af det smukke design af anlægget og den høje kvalitet og ydeevne. Ved at installere et tag med CFR moduler vil der skabes en merværdi for ejendommen samtidig vil man opnå betydelige el-besparelser, der tilbagebetaler investeringen over en årrække. Ved at installere CFR modulerne på hele tagfladen kan der skabes et unikt design med helt frie tøjler.

På de områder af taget, der ikke modtager tilstrækkeligt sollys, installeres dummy-moduler, som ikke indeholder aktive elementer, men giver det samme æstetiske look. 

Tæthed

Dansk Solenergi har udviklet et unikke robust monterings løsning. 
Montering systemet gør installationen nem og billigt og giver en naturlig overgang til skifferen, systemet passer til de fleste tagkonstruktioner og skifer typer, og da forsegling er en indbygget del af CFR modulerne, opnås optimal beskyttelse mod regnvand. 

Garanti

Uafhængig af hvilken størrelse man vælger, giver Dansk Solenergi 25 års ydelsesgaranti og op til 12 års materialegaranti.

Højeste ydeevne

Dansk Solenergi ApS anvender kun CFR solceller med den højeste ydeevne, for at altid opnå den bedste kvalitet.
 

Yderligere information: www.dansksolenergi.dk, tlf. 3536 7777, E-mail: info@dansksolenergi.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår