Trinskamler og platformsstiger - Sikkert arbejde i højden

Annonce – Dato 18 Aug 2022

Når der skal udføres arbejds- og monteringsopgaver i højden, er valget af tekniske hjælpemidler vigtigt for, at arbejdet kan ske sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Her anbefaler branchen – ud over stilladser – at anvende løsninger som f.eks. trinskamler og platformsstiger. Især ved arbejde i højder op til 2 meter.

TRINSKAMLER MED ARBEJDSPLATFORM FRA ZARGESPLATFORMSTIGER  FRA ZARGES ER EKSTRA STABILE

Trinskamler med arbejdsplatform

I små og snævre rum har trinskamler de fordele, sammenlignet med traditionelle stiger, at de har bredere trin og en større platform, som understøtter hele fladen på begge fødder. Samtidigt er trinskamlerne konstrueret, så de er væsentligt mere stabile end almindelige trappestiger, vejer mindre og er lettere at håndtere til - og fra arbejdsstedet.

Zarges har de godkendte modeller, som er monteret med sikring mod sammenklapning og er mærket DS/EN 14183 eller DS/EN 131.

Platformstiger er ekstra stabile

I forhold til almindelige stiger har platformstiger bredere trin og en større platform, så hele fladen på begge fødder understøttes – og konstruktionen er samtidig gjort mere stabil. Selve arbejdsplatformen bør være mindst 30 x 40 cm for at sikre en hensigtsmæssige arbejdsstilling.

Platformstiger er velegnede til lettere arbejds- og monteringsopgaver. Modellerne fra Zarges har en størrelse, så man kan bevæge ben og fødder ubesværet under arbejdet – og ikke er tvunget til at stå i fastlåste arbejdsstillinger. Selve platformen er sikret mod nedstyrtning og har knæstøtte monteret, mens den bagud er sikret med et gelænder. En platformstige bør være mærket DS/EN 131.

Her finder du fakta om brugen af trinskamler og platformestiger.

Mere om produktet Trapper, platforme og overgangsbroer

Trapper, platforme og overgangsbroer

Se vores store udvalg af trapper. platforme og overgangsbroer

Trapper
Trappe med platform
Overgangsbro
Mobile platforme
Gelænder
Faste stiger
Skaktstiger
Katalog

Katalog

Se vores katalog her!

Læs mere

Brochure - Godt arbejdsmiljø
Treppen & Plattformen online konfigurieren. ZARGES Konfigurator.

Referenceprojekter fra Zarges Danmark

Rybners

Rybners

Tilbygning | Esbjerg | Ansl. 90 mio.kr.

Tilbygning af gymnasium i Esbjerg på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...