Største udvalg af stiger til arbejde med begge hænder

Annonce – Dato 1 Feb 2024

Der er voksende interesse for at sikre arbejdsmiljøet ved arbejde i højden. Zarges har Danmarks største udvalg af stiger, hvorfra man kan arbejde med begge hænder: ”2HF” – er et produktprogram, der hele tiden udvikles.

Største udvalg af stiger til arbejde med begge hænder

Retningslinjer for arbejde i højden med begge hænder ”2HF”

Når der skal udføres arbejds- og monteringsopgaver i højden, skal det vurderes, hvilke tekniske hjælpemidler, der er mest hensigtsmæssige at anvende for at udføre arbejdet sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Ved arbejdsopgaver i højden anbefaler BFA og ZARGES at anvende faste stilladser, lifte f.eks. sakselifte, rullestilladser eller lignende arbejdsplatforme.

Er dette ikke muligt eller hensigtsmæssigt, anbefales det at anvende platformsstiger. I små og snævre rum, samt ved arbejde i højder under ca. 2 meter, anbefales mindre platformsstiger, ministilladser, trinskamler eller lignende.

Trinskamler med arbejdsplatform, stiger fra Zarges

Trinskamler med arbejdsplatform

I små og snævre rum har trinskamler de fordele, sammenlignet med traditionelle stiger, at de har bredere trin og en større platform, som understøtter hele fladen på begge fødder. Samtidigt er trinskamlerne konstrueret, så de er væsentligt mere stabile end almindelige trappestiger, vejer mindre og er lettere at håndtere til - og fra arbejdsstedet.

Zarges har de godkendte modeller, som er monteret med sikring mod sammenklapning og er mærket DS/EN 14183 eller DS/EN 131-Professionel.

Zarges Danmark er med på VVS’19 den 8.-10. maj 2019, nye 2HF produkter vil se dagens lys

Platformstiger er ekstra stabile

I forhold til almindelige stiger har platformstiger bredere trin og en større platform, så hele fladen på begge fødder understøttes – og konstruktionen er samtidig gjort mere stabil. Selve arbejdsplatformen bør være mindst 30 x 40 cm for at sikre en hensigtsmæssige arbejdsstilling.

Platformstiger er velegnede til lettere arbejds- og monteringsopgaver. Modellerne fra Zarges har en størrelse, så man kan bevæge ben og fødder ubesværet under arbejdet – og ikke er tvunget til at stå i fastlåste arbejdsstillinger. Selve platformen er sikret mod nedstyrtning og har knæstøtte monteret, mens den bagud er sikret med et gelænder. En platformstige bør være mærket DS/EN 131.

YDERLIGERE INFORMATION

Jan Fahlgren, stiger@zarges.dk, tlf. 43640200, www.zarges.dk 

Referenceprojekter fra Zarges Danmark

Rybners

Rybners

Tilbygning | Esbjerg | Ansl. 90 mio.kr.

Tilbygning af gymnasium i Esbjerg på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...