Treldehuset, et enestående sommerhus beklædt med naturskifer

Annonce – Dato 8 Dec 2020

Den elegante mørke skifer giver en skøn kontrast til det træ, der omslutter det indre hus. Dette danske arkitektoniske projekt har det traditionelle sadeltag, og bygget som et hus inde i et større hus.

 TRELDEHUSET, ET ENESTÅENDE SOMMERHUS BEKLÆDT MED NATURSKIFER

Det større hus, der er dækket af naturskifer, har 250m2 tag og 85m2 facade. Vores CUPA CLASSIC naturskifer er blevet valgt til projektet. Skiferens holdbarhed og modstand, samt dens lille indvirkning på miljøet, gør det til et fantastisk materialevalg til moderne arkitektoniske projekter.

Treldehuset er designet af Arkitektfirmaet CEBRA og ligger i Vejle – nær Vejle Fjord. Sommerhuset integreres let i de flotte omgivelser takket være kombinationen af træ og mørk skifer. Arkitekturen på dette projekt vil ikke gå ubemærket.

Arkitekten udtaler: “Ved første øjekast er huset traditionelt designet med et sadeltag parallelt med husets lange sider og en gavl ud mod udsigten. Ser vi imidlertid nærmere på huset, så er det en form for dobbelt hus – et hus inde i et større hus. Denne ide fremkalder minder om de russiske babushka dukker.”

Det unikke design, hvor hovedhuset er bygget inde i et større hus, udstråler eksklusivitet. Designet har skabt en hyggelig tagterrasse, ideel til sommernætter.

CUPA CLASSIC naturskifer

Den elegante mørke skifer giver en skøn kontrast til det træ, der omslutter det indre hus. Et tankefuldt valg, der giver en meget bedre integration i det omkringliggende område. Brugen af naturmaterialer sammen med den minimalistiske design af huset hjælper med at fremhæve skønheden i omgivelserne.

Treldehuset er designet af Arkitektfirmaet CEBRA

CUPA DANMARK A/S garant for at de naturskifer der forhandles til det Skandinaviske marked, er af en kvalitet som kan modstå det nordiske klima gennem adskillige årtier.

Referenceprojekter fra CUPA DANMARK A/S

Villa Risskov

Villa Risskov

Risskov

Vision Arkitekter er blevet inspireret af holdbarheden, miljøvenligheden og s...

Future House

Future House

Holbæk

En bolig, som var bæredygtig, men lys, elegant, men med den højeste energie...

Tandrup Kollegiet

Tandrup Kollegiet

Vanløse

Modernisering af Tandrup Kollegiet i Vanløse. Arkitekten er Kant Arkitekter. ...

Sønderparken afd. 310

Sønderparken afd. 310

Udv.renovering | Fredericia | 200 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Fredericia med 204 lejligheder på 3 etager . ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår