TRÅDLØS OPKOBLING OG SMARTTEKNOLOGI – NYHED INDENFOR VARMEPUMPER

Dato: 22 sep 2020

Med den nye S-Serie fra Vølund Varmeteknik bliver både installatører og forbrugere koblet på fremtiden - farvel til kabler og knapper og goddag til trådløs opkobling og smartteknologi.

goddag til trådløs opkobling og smartteknologi

Banebrydende smartteknologi

Vølund Varmeteknik har leveret varmepumper og bæredygtig opvarmning til danske boligejere i mere end 40 år. Nu lancerer virksomheden S-Serien, som er en ny, banebrydende generation af varmepumper med integreret wi-fi, trådløs styring, automatisk softwareopdatering, vejrstyring m.m. - kort sagt smartteknologi til fingerspidserne.

Velkommen til fremtiden, version 2.0

Opsætning og indstillinger foretages på tablet eller smartphone, ligesom løsningen tilbyder fjernovervågning og diagnosticering fra værkstedet - for blot at nævne nogle af fordelene for installatøren. For forbrugeren bliver dagligdagen også meget enklere. S-serien byder blandt andet på en logisk og intuitiv styring med appen myUplink, uanset hvor man befinder sig. Måske ønsker man at hæve temperaturen en grad eller to derhjemme, inden man forlader arbejdspladsen?

Hvis man da ikke overlader dét til den indbyggede vejrstyring, som følger vejrudsigten og helt automatisk sørger for den rette komforttemperatur - naturligvis i kombination med fx boligventilation. Alt sammen takket være smartteknologiens muligheder. Nu og i fremtiden.

Opsætning og indstillinger foretages på tabletHvis man da ikke overlader dét til den indbyggede vejrstyring

Smart fra inderst til yderst

Det er ikke kun teknologien, der har fået et løft ind i fremtiden. Designet er også blevet smartere og endnu mere skandinavisk i sit elegante udtryk - med rene linjer og en glat alu-låge, der åbnes med et tryk.

endnu mere skandinavisk i sit elegante udtryk

Enkel og informativ grafik på displayet

Selv om al betjening er designet til at foregå med en smartphone eller tablet - eller ved hjælp af stemmestyring - kan den også ske på varmepumpens display, der findes bag lågen. Her er grafikken gjort endnu enklere og mere informativ, ligesom man kan swipe på den intuitive touchscreen - akkurat som på sine andre elektroniske enheder.

Yderligere information: www.volundvt.dk, tlf. 97 17 20 33.

Mere om produktet LUFT TIL VAND – VARMEPUMPER

LUFT TIL VAND – VARMEPUMPER

Danmarks stærkeste løsninger indenfor varmepumper

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår