Tjek prisen på kontormoduler online

Annonce – Dato 3 sep 2020

Det tager kun få sekunder at få prisen på leje af kontormoduler med Expandias nye online prisberegner.

Fremover behøver det ikke tage mere end få sekunder at få både prisen og en professionel tegning på planløsningen, når du stiller dig selv spørgsmålet; ”hvad koster det?”. Alt du skal bruge er din mobiltelefon eller computer. Efter et klik på https://expandia.dk/kontor/ får du prisen.

Expandias nye prisberegner

Fint, også hvis du bare er nysgerrig

- Vores online prisberegner på kontormoduler er kun nogle måneder gammel, men vi har allerede haft rigtig mange forbi den for at tjekke pris og få en tegning på den aktuelle planløsning. Er man nysgerrig på hvad det egentlig koster at leje kontormoduler, kan man gå ind på https://expandia.dk/kontor/ og vælge antal kvadratmeter, eller hvor mange kontorarbejdspladser man har brug for. Så trykker man på knappen ”beregn pris”, og får så vores bedste online-match. I et overskueligt lille skærmbillede med antal kvadratmeter og arbejdspladser - og en tegning på den planløsning prisen omhandler.

Vil man have en udvidet plan- og facadetegning og specifikationer på de øvrige faciliteter i modulet, så får man det på mail – også på få sekunder. Har man som kunde brug for en optimeret løsning, som passer præcis til ens behov, så skal man selvfølgelig bare kontakte os på telefon eller mail som altid. Så laver vi et individuelt opgavetilpasset oplæg, fortæller administrerende direktør i Expandia Moduler A/S, Torben Færch.

Det er en af Nordens største virksomheder inden for udlejning af midlertidige lokaler, Expandia, der har udviklet prisberegneren. Expandia har mere end 20.000 moduler og udlejer moduler til både kontorer, boliger, daginstitutioner og skoler.

kontormoduler på korttidsleje fra Expendia

Moduler giver virksomheder fleksibilitet

Lige nu oplever Expandia stigende interesse for at leje midlertidige, flytbare kontormoduler på korttidsleje.

- Vores erhvervskunder og kunder inden for offentlig administration har mere end nogensinde brug for fleksibilitet. Nogle har brug for mere plads – for eksempel virksomheder inden for biotek, som vækster hurtigt. Andre for færre kvadratmeter, blandt andet i takt med, at flere og flere medarbejdere arbejder hjemmefra nogle dage om ugen. Her er en modulløsning genial. Vi kan på få uger etablere nye kontorer, som har indbygget op- og nedskalering, ingen nedre grænse for længden af lejeperioden og med indbygget god økonomi og fleksibilitet, siger Torben Færch.

moduler til kontorer, boliger, daginstitutioner og skoler

En lang række private og offentlige virksomheder bruger Expandias kontormoduler. Senest har det danske medicoselskab Ambu A/S i Ballerup udvidet deres opstilling på 19 Expandia K2000 moduler med 25 nye, så Ambu A/S i dag har 1.300 m2 Expandia-kontormoduler.

Mere om produktet Midlertidigt kontor

Midlertidigt kontor

Har jeres virksomhed fået vokseværk?

Expandia rundt på 2 minutter

Expandia rundt på 2 minutter

Åbn brochuren og få hele historien om os. Kort fortalt.

Læs mere

Miljørapport 2020

Miljørapport 2020

Læs vores miljørapport her

Læs mere

Modulsystem k2000

Modulsystem k2000

Kontormodulerne K2000

Læs mere