4 gode grunde til at leje Expandia-moduler

Annonce – Dato 7 sep 2021

Står du og mangler ekstra kvadratmeter til eleverne? Her har du fire gode grunde til at leje midlertidige skolemoduler fra Expandia.

Skoleåret er kommet godt i gang, og eleverne kan igen begynde at vænne sig til en skoledag uden fjernundervisning og coronarestriktioner. Og er der brug for mere plads i skolen eller SFO’en, kan det tit betale sig at tænke ind i boksen og vælge en midlertidig modulløsning fra Expandia.

Expandia, modulløsninger

SKAB DIT EGET MODULUNIVERS

Med skolemoduler fra Expandia kan du sætte dit helt eget præg på lokalerne og skabe de perfekte rammer for børnenes udvikling. Modulerne kan sammenbygges til alle tænkelige størrelser – enten som flere små rum eller som store, åbne lokaler med plads til at brede sig. Og det er muligt at justere pladsen løbende, så du kun betaler for de kvadratmeter, der er brug for.

Expandia, godt indeklima

MASSER AF FRISK LUFT

Et godt indeklima er altafgørende for en god skoledag. Med skolemodulet S3000 har Expandia udviklet et helt nyt ventilationsanlæg med meget større kapacitet og en mere jævn luftfordeling, når man sammenligner med andre decentrale løsninger. Derfor er du garanteret masser af frisk luft til alle elever.

Expandia, leje moduler

FRA BUSKE TIL BASKETBANE

Det er en stor mundfuld, når en skole skal udvides eller renoveres. Men med midlertidige moduler fra Expandia bliver det hele lidt lettere. Der bliver taget hånd om alt fra planlægning, tegninger og byggetilladelser til el, vand og kloak.

Expandia står også klar til at hjælpe, hvis du har særlige idéer eller ønsker til udenomsarealerne. Det kan være en specifik belægning, belysning og beplantning eller legeplads, boldbaner, terrasser, bænke, cykelskure eller overdækninger. For det hele tæller – ikke kun lokalerne.

NEMT OG BEKYMRINGSFRIT

Det skal være simpelt at leje moduler – ellers dur det ikke. Derfor hjælper Expandia med indretningen og giver dig lejevilkår, som passer til dine individuelle krav og behov. Og der er ingen nedre eller øvre grænse for lejeperioden.

Du har en fast projektleder fra første streg på papiret, til modulerne skal tages ned igen. Vedligeholdelse og forsikring er inkluderet i lejen. Og er du i tvivl om en modulløsning er det rigtige for dig, tilbyder Expandia en gratis behovsanalyse, som giver dig overblikket over mulighederne fra starten.

Læs mere om skolemodulet S3000 her

Mere om produktet Skole

Skole

Har I brug for midlertidige skolelokaler?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Miljørapport 2018

Miljørapport 2018

Læs vores miljørapport her

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår