Tagrenovering af Varde Bibliotek

Annonce – Dato 1 okt 2020

Varde Bibliotek stod for en større tagrenovering, og man ville gerne have en tagsten, der bevarede det gamle udseende som vingetegl, men samtidigt havde et falssystem, der gjorde taget tæt. Jacobi Tegl kunne derfor præsentere Z5 grådæmpet mellem, som udover falssystemet også har en strengeskåret kant, så den får udseendet af en vingetegl.

jacobi tegl tagrenovering

Specielt designet til bevaringsværdige huse

Z5 Classic, som den hedder i daglig tale, hvis den ikke lige er grådæmpet, er specielt designet til bevaringsværdige huse eller bydele, hvor det gamle udseende skal bevares. Kort og godt, bevar det gamle look, og gør samtidig brug af de moderne egenskaber med fals.

20 tagstensmodeller i mere end 50 farvenuancer og eksklusive overflader udgør Jacobi Tegls sortimentDet klassiske udtryk er bevaret

Projektet er nu afsluttet, og resultatet er ikke til at tage fejl af. Med tagstenen Jacobi Z5 grådæmpet mellem, har man ramt det udseende man gerne ville. Arkitekten har formået, i samarbejde med Jacobi Tegl A/S, at bevare det klassiske udtryk, med en moderne falstagsten. Taget falder godt ind i bybilledet, og fremhæver bygningens karakter.

Se det fulde tagstensprogram her

Firmaprofil

20 tagstensmodeller i mere end 50 farvenuancer og eksklusive overflader udgør Jacobi Tegls sortiment for øjeblikket, og firmaet arbejder konstant på at videreudvikle dette sortiment. Mange af Jacobi Tegls medarbejdere har været ansat hos dem i årtier, og de tilfører virksomheden lidenskab og engagement. De sørger for, at udvikling, produktion, supervision og ordreafvikling udføres professionelt og med udgangspunkt i deres kunder.

Yderligere information: Tlf. 75 12 53 62, e-mail: info@jacobi-tagtegl.dk

Referenceprojekter fra Jacobi Tegl A/S

Jacobi - nyt tag

Jacobi - nyt tag

Ved lægning af J13v opnår du et markant tagbillede på grund af tagstenens ...

Nyt tag på parcelhus

Nyt tag på parcelhus

Den mest solgte tagsten fra Jacobi-Walther er nu blevet endnu bedre. Ved hj...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår