Tænk moduler, når skolen får vokseværk

Annonce – Dato 5 jul 2022

Det nye skoleår er lige rundt om hjørnet, men det er ikke for sent at få klasselokalerne på plads!

Expandia er en af Nordens største moduludlejere og skaber hvert år rammer til undervisning og leg for tusindvis af elever og lærere. Med midlertidige lokaler, som er både friske, lyse og rummelige.

Vores moduler opfylder alle krav til en moderne skole og er udviklet med vores brugere som inspiration. For det er brugerne, der er de bedste dommere over, hvad der fungerer eller måske kan forbedres, lyder det fra Torben Færch, adm. direktør i Expandia Moduler A/S.

Expandia skolemoduler - En komplet skole på 18 dage

EN KOMPLET SKOLE PÅ 18 DAGE

Midlertidige skolelokaler er fleksible og hurtige at montere. For eksempel når eksisterende skolebygninger skal renoveres eller ved pludseligt opståede udfordringer med skimmelsvamp, brand- eller vandskader. Det er også en oplagt løsning, hvis en kommune skal løse en spidsbelastning i en kort periode.

Antallet af nye elever i skolerne ændrer sig fra år til år, og det er en udfordring for kommunerne, som selvfølgelig skal sørge for, at der er plads til alle elever, forklarer Torben Færch og fortsætter:

Her er en midlertidig modulløsning smart, fordi vi kan have lokalerne klar på meget kort tid. Et godt eksempel er Lundtofte Skole i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor vi opstillede 820 m2 moduler på bare 18 dage. Så hurtigt kan det faktisk gøres!

LÆS OGSÅ: BYENS STEINERSKOLE SLAP KREATIVITETEN LØS

Expandias miljøvenlige skolemodul

ALL-IN PÅ ENERGI!

I Expandias miljøvenlige skolemodul – S3000 – er der tænkt høj energieffektivitet ned til mindste detalje. Med bedre isolering i vægge, lofter og gulve. Smartere vinduer og døre. LED-armaturer. Og et nyudviklet ventilationsanlæg med større kapacitet.

Med S3000 er vi gået all-in og har udviklet markedets måske mest energieffektive skolemodul. Ikke kun for miljøet og økonomiens skyld, men for at alle kan bruge et S3000-modul med god samvittighed. Og vil man tænke endnu højere i forhold til miljø og energi, kan man endda få installeret solpaneler på taget, fortæller Torben Færch.

LÆS OGSÅ: KLAR TIL STUDIESTART I EXPANDIA-MODULER

Expandia er en af nordens største modulejere

IKKE TO SKOLER ER ENS

Med en udlejningsflåde på mere end 20.000 moduler står Expandia altid klar til at løse nye opgaver. Men ikke to skoler ens eller har de samme behov, siger Torben Færch og understreger vigtigheden af dialog og planlægning:

Vi lytter altid til ønsker og krav fra både bygherrer, brugere, arkitekter og offentlige myndigheder. For det er gennem den gode dialog, at vi sammen finder frem til den bedste løsning i forhold til opbygning, funktionalitet og økonomi.

Jo mere tid, der er til at planlægge, desto bedre er mulighederne for at gennemtænke alle detaljer. Så selvom I ikke skal bruge lokalerne her og nu, er det aldrig for tidligt at begynde planlægningen, slutter Torben Færch.

Mere om produktet Midlertidig skole

Midlertidig skole

Brug for plads til flere elever?

Expandia - S2000
Expandia - S3000
Expandia rundt på 2 minutter

Expandia rundt på 2 minutter

Åbn brochuren og få hele historien om os. Kort fortalt.

Læs mere

Miljørapport 2020

Miljørapport 2020

Læs vores miljørapport her

Læs mere