Tænk expandia, når du skal ekspandere

Annonce – Dato 20 maj 2021

De fleste har prøvet at lege med LEGO, hvor klodserne lynhurtigt sættes sammen og pilles fra hinanden igen. Samme koncept ligger bag Expandias kontormoduler, der kan skabe øget fleksibilitet hos danske vækstvirksomheder som Croda Denmark A/S.

Opsætning og demontering kan naturligvis ikke klares på få sekunder som med Legoklodser. Men inden for et par uger kan Expandia levere nye kontormoduler, som er færdigindrettede og klar til brug fra første dag. Det gør det hurtigt, enkelt og økonomisk at komme på plads. Modulerne kan sammenbygges til alle tænkelige størrelser, og der er ingen nedre grænse for lejeperioden.

Expandia Moduler, Dansk vækstvirksomhed lejer 1.160 modulskabte kvadratmeter

DET KUNNE KUN GÅ FOR LANGSOMT

Vi havde brug for en hurtig, robust og funktionel løsning, da vi skulle geare op til flere medarbejdere. Og det kunne kun gå for langsomt.

Sådan fortæller Thomas Bisgaard, der er projektchef hos Croda Denmark. Virksomheden i Frederikssund, der producerer vaccineadjuvanser, har lejet 1.160 modulskabte kvadratmeter fra Expandia, og den ekstra plads bruges til kontorer, laboratorier og kantine. Samtidigt gør modulopbygningen det let at justere på opstilling og indretning, hvis man ønsker tilpasninger undervejs.

Vi fik blandt andet lavet to store mødelokaler, som oprindeligt bredte sig over to moduler. Vi fandt senere ud af, at vi gerne ville geare dem på en anden måde. Jeg kontaktede Expandia, der kom frem til en smart løsning, hvor modulerne blev delt over på midten af en foldedør, så vi selv kan vælge om vi vil have to mindre mødelokaler eller ét stort. Det fungerer perfekt for os, forklarer Thomas Bisgaard og fortsætter:

Særligt i coronaperioden har det været fantastisk, at vi har kunnet etablere nogle mindre arbejdsstationer, hvor vores medarbejdere kan sidde mere for sig selv frem for i storrumskontorer. Det er en kæmpe fordel, at man kan bygge den fleksibilitet ind i modulerne.

Expandia Moduler, De fleste har prøvet at lege med LEGO, hvor klodserne lynhurtigt sættes sammen og pilles fra hinanden igen. Samme koncept ligger bag Expandias kontormoduler

MERE ELLER MINDRE MIDLERTIDIGT

Kontormodulerne fra Expandia er lyse og friske lokaler, som er udstyret med effektive ventilationsanlæg og en gulvbelægning, der dæmper trinstøj i gangarealer. Så selvom modulbyggeri ofte er tænkt som en kortsigtet løsning, vælger mange virksomheder – ligesom Croda Denmark – at blive i modulerne i længere tid, end det måske først var planlagt.

Det er en stor beslutning at bygge nyt. Derfor er kontormodulerne en god løsning, og man oplever ikke den her midlertidighed i dagligdagen eller udfordringer i forbindelse med det fysiske arbejdsmiljø, slutter Thomas Bisgaard.

Expanida Moduler, Kontormodulerne fra Expandia er lyse og friske lokaler, som er udstyret med effektive ventilationsanlæg og en gulvbelægning, der dæmper trinstøj i gangarealer

Klik her for at læse mere om kontormodulet K2000

Mere om produktet Kontor

Kontor

Forskellige kontortyper og alle tænkelige størrelser og kombinationer

Miljørapport 2018

Miljørapport 2018

Læs vores miljørapport her

Læs mere

Modulsystem k2000

Modulsystem k2000

Kontormodulerne K2000

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår