Svensk firma vil skabe harmoni i Danmark

Annonce – Dato 20 okt 2020

Det svenske firma Smekab Citylife har i 60 år udviklet, produceret og forhandlet produkter, der skaber attraktive, spændende og trygge byrum. Deres mål er at berige og forskønne byerne med alt fra æstetiske og bæredygtige parkmøbler og affaldskurve til produkter, der hjælper og beskytter cyklister og fodgængere.

alverdens produkter, der hjælper og beskytter cyklister og fodgængere.

Øverst: WOODY og MIELA. To bænke med meget forskellige udtryk. Nederst: VERA og BLOCQ. Alle fire bænke er produceret af den prisvindende producent mmcité

Be Urban Friendly

Smekab Citylife har en vision om at skabe trivsel i byernes offentlige rum. Menneskers trivsel er afgørende for byernes positive udvikling, og de offentlige rum skal derfor være steder, hvor man trives og kan føle sig hjemme. Indbydende og harmoniske åndehuller, hvor man føler sig tryg og hvor man har lyst til at være. 

Dette gør vi med gennemtænkte produkter, der tilgodeser og imødekommer mangfoldigheden i befolkningen. Forskellige rækværker og bilspærrer skabe trygge og bilfri zoner, hvor fodgængere opholder sig. Borde, bænke, loungemøbler og affaldskurve gør de grønne anlæg, parkerne og torvet til opholdsrum, hvor man lide at være. Offentlige cykelpumper, reparationsstandere, cykelstativer og -overdækninger gør livet lettere for cyklister i byerne. 

Disse og flere produkter tilsammen er med til at skabe befordrende uderum for os alle.  

be urban friendly

Holdbarhed er mere end en trend

I 2050 forventes det at 70% af verdens befolkning bor i byer. Smekab Citylife har derfor stor fokus på holdbarhed i sine produkter. For udover at flere og flere mennesker vil benytte dem, så er holdbarhed også lig med bæredygtighed. 

Vi ønsker at efterlade så ubetydeligt et klimaaftryk som muligt i fremstillingen af vores produkter. Derfor benytter vi bl.a. genanvendelige materialer som stål og aluminium i vores produktion. 

Resysta er et hybridmateriale, som er fremstillet af risskaller. Det ligner træ, men har en helt utrolig formfasthed, og er ekstremt hårdført over for slitage, fugt, svampeangreb, insekter, sol og frost. Mange af vores møbler og affaldskurve fås i Resysta.

Vi benytter også varmebehandlet træ fra FSC certificeret skovbrug europa for at skåne miljøet. Læs meget mere om varmebehandlet træ her.

HOLDBARHED ER MERE END EN TREND

PONGO er et bord/bænksæt, der fås både rundt og firkantet. Det er lavet af genanvendt stål og svanemærket svensk fyr, som er varmebehandlet.

Kvalitet og miljø skal gå hånd i hånd

Smekab Citylife stiller høje krav til sine leverandører, så man altid har kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed for øje. Produkterne skal kunne holde år efter år i al slags vind og vejr - uden at belaste miljøet unødigt.

Vi har indgået et samarbejde med en af verdens førende producenter af byrums­inventar, ved navn mmcité. Deres prisbelønnede design kombineret med en blændende sans for materialer, bæredygtighed og konstant innovation har gjort, at deres eksklusive parkmøbler præger bybilledet i mere end 30 lande på fem forskellige kontinenter.

Se hele vores sortiment på vores hjemmeside, og bliv inspireret til at skabe spændende og indbydende og harmoniske byrum.

Du kan også tage en uforpligtende snak med vores personale, som står klar til at guide og rådgive dig til de bedste løsninger.