SVENSK FIRMA VIL SKABE HARMONI I DANMARK

Annonce – Dato 20 okt 2020

Det svenske firma Smekab Citylife har i 60 år udviklet, produceret og forhandlet produkter, der skaber attraktive og spændende byrum. Deres mål er at berige og forskønne byerne med alt fra æstetiske og bæredygtige parkmøbler og affaldskurve til alverdens produkter, der hjælper og beskytter cyklister og fodgængere.

alverdens produkter, der hjælper og beskytter cyklister og fodgængere.

Be Urban Friendly

Smekab Citylife har en vision om at skabe trivsel i byerne, eller 'urban harmoni'. Menneskers trivsel er afgørende for byernes positive udvikling, og de offentlige rum skal derfor være steder, hvor man trives og kan føle sig hjemme. Indbydende og harmoniske åndehuller, hvor man føler sig tryg og hvor man har lyst til at være.

be urban friendly

Holdbarhed er mere end en trend

I 2050 forventes det, at 70% af verdens befolkning bor i byer. Smekab Citylife har derfor stor fokus på holdbarhed i sine produkter. For udover at flere og flere mennesker vil benytte dem, så er holdbarhed også lig med bæredygtighed. 

HOLDBARHED ER MERE END EN TREND

Kvalitet og miljø skal gå hånd i hånd

Smekab Citylife stiller høje krav til sine leverandører, så man altid har kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed for øje. Produkterne skal kunne holde år efter år i al slags vind og vejr - uden at belaste miljøet unødigt. Selv er virksomheden gået over til grøn energi, og benytter genanvendelige materialer i videst muligt omfang. I sin stræben efter at mindske miljøpåvirkningen, er det endda lykkedes Smekab Citylife at skabe Nordens første Svanemærkede rækværk.

KVALITET OG MILJØ SKAL GÅ HÅND I HÅND

Prisvindende design

Smekab Citylife har indgået et samarbejde med en af verdens førende producenter af byrums­inventar, ved navn mmcité. Deres prisbelønnede design kombineret med en blændende sans for materialer, bæredygtighed og konstant innovation har gjort, at deres eksklusive parkmøbler præger bybilledet i mere end 30 lande på fem forskellige kontinenter. 

Smekab Citylife har erfaringen, produktsortimentet og visionen til at kunne bidrage til trivslen i de danske byer med kvalitet, æstetik og bæredygtighed.

Vil du vide mere om Smekab Citylife, så kontakt vores country manager Per Bruun på mobil 23 69 76 76