Stort farveudvalg af matte glaseret tagsten med minimal reflektering

Annonce – Dato 20 maj 2021

Jacobi Tagtegls populære teglsten i mat glaseret overflade, også kaldet silkeglaseret, kommer i 5 flotte farver på 3 modeller. De flotte teglsten sikrer ikke blot et æstetisk udtryk, de leverer også en lang levetid på taget uden generende genskin. Jacobi Tagtegls store produktsortiment medvirkede til et flot resultat på et projekt i Varde. 

Tandplejen i Varde er i gang med en større tagrenovering

Tandplejen i Varde er nu færdig med en større tagrenovering. Ønsket var, fra projektets start, at bibeholde det samme udtryk som tidligere. Derfor valgte man Jacobi Tagtegl som leverede J11v i Ædelsort. Man valgte denne teglsten dels på grund af fleksibiliteten i tagstenen, men også på grund af den glatte og dybsorte farve i overfladen, som matchede stilen på resten af ejendommen. 

Opgaven var dog ikke lige til, Erik Jørgensen adm. direktør hos Jacobi Tagtegl fortæller ”Tagkonstruktionen bestod blandt andet af store karnapper, hvilket gav udfordringer i forhold til at få tilstrækkelig ventilation mellem undertag og tagsten. Man ønskede ikke en løsning som skæmmede taget, som man en gang imellem ser med vingetegl, hvor tagrumsudluftningen ikke gør noget godt for udseendet, derfor også kaldet en grisetryne i daglig tale. I samarbejde med arkitekten og byggefirmaet, fandt vi en løsning, hvor teglstenen J11v i ædelsort indgik. Det betød at både æstetik og funktion gik op i en højere enhed”. 

Jacobi Tagtegl har 20 forskellige tagsten i mere end 50 forskellige farvenuancer og eksklusive overflader. Det sikrer et næsten uendeligt udvalg, så man kan finde den perfekte tagsten til enhver bygning. Det store farveudvalg gælder også teglsten med de flotte mat glaseret overflader.

Samme fordele uden generende genskin

En omtalt nabostrid om genskinnet fra naboens tag, der endte i retten, satte en begrænsning for de ellers populære glaserede teglsten. 

Derfor undrer det heller ikke, at man hos Jacobi Tagtegl de sidste par år, kan mærke at efterspørgslen stiger på de matte silkeglaseret overflader. Man bevarer de fordele en glasur har, med hårdhed og styrke, men undgår reflektering, som en højglans overflade afgiver. De matte silkeglaseret overflader gengiver også mere den farve, overfladen reelt har, og dermed styrkes samspillet tag og facade imellem, som det fortjener.

Teglsten med matte silkeglaseret overflade fås i hele 7 farver på 3 forskellige modeller

 

TEGLSTEN MED MATTE SILKEGLASERET OVERFLADE FÅS I HELE 7 FARVER PÅ 3 FORSKELLIGE MODELLER

De populære matte silkeglaseret overflader fås i 7 flotte farver i forskellige glansværdier, uden risiko for ubehagelig reflektering:

  • J11v silkeglaseret Bordeauxrød - glans 25
  • J11v silkeglaseret Lavagrå - glans 23
  • J11v silkeglaseret Toscanarød - glans 18
  • J13v silkeglaseret Antracit - glans 12
  • J13v silkeglaseret Vulkansort - glans 16
  • Z5 silkeglaseret Antracit  - glans 12
  • Z5 silkeglaseret Toscanarød - glans 18

Alle glansværdier er udført efter prøvningsmetode ISO 2813 af Teknologisk Institut.

Referenceprojekter fra Jacobi Tegl A/S

Jacobi - nyt tag

Jacobi - nyt tag

Ved lægning af J13v opnår du et markant tagbillede på grund af tagstenens ...

Nyt tag på parcelhus

Nyt tag på parcelhus

Den mest solgte tagsten fra Jacobi-Walther er nu blevet endnu bedre. Ved hj...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår