Store flotte betonfliser og kajkanter til kajanlægget

Dato: 25 Feb 2021

I juni 2018 blev Kirk Kapitals nye hovedsæde Fjordenhus i Vejle Havn indviet. Bygningen, der er placeret på sin egen ø, er tegnet af den verdensberømte dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson. Det usædvanlige byggeri kendetegnes af kurver, buer, cirkler, ellipser og meget få rette linjer, og leder mere tanken hen på en kæmpeskulptur end på et bygningsværk. Kunst og arkitektur er smeltet sammen.

Randal store betonfliser

Store sorte betonfliser

Der er offentlig adgang til stueetagen, der er udsmykket af kunstneren, og adgangen sker ad en smal gangbro fra kajen. Kajanlægget er opbygget af 42 stk. store sorte betonfliser, med kostet overflade og dimensionerne 4,05 x 5,0 x 0,3 m, der hver vejer 18 ton, samt 54 stk. skørter eller kajkanter, hvor både kan lægge til. Alt sammen leveret af Randal Beton ApS.

Projektdata

Bygherre: Kirk Kapital A/S
Montage af fliser: Per Aarsleff A/S
Arkitekt: Studio Olafur Eliasson v. Olafur Eliasson

special betonelementer fra Randal BetonSTORE BETONFLISER OG KAJKANTER TIL KAJANLÆGGET

Firmaprofil

Randal Beton er en moderne nicheproduktion, som fremstiller special betonelementer til både store og små anlægsopgaver. Virksomheden trækker på mange års erfaring fra dygtige og pålidelige medarbejdere, som udviser respekt for betonværdierne og dens anvendelse. Randal Beton tilbyder en fleksibel og hurtig produktion af individuelle kundeløsninger, hvor næsten ingen udfordring er for stor. Randal Beton sætter kvalitet, præcision og hurtig levering i højsædet.

Yderligere information: www.randal-beton.dk, tlf. 7592 0822.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår