Store rustikke betonfliser til Bjarke Ingels-projekt

Dato: 12 jan 2021

For at skabe det helt rette udtryk og miljø omkring Bjarke Ingels’ boligprojekt AARhus er Randal Beton blevet udpeget til at levere støbte betonfliser, der omkranser det spektakulære boligbyggeri på havnefronten i Aarhus.

Store rustikke betonfliser til Bjarke Ingels-projekt

Sammenhæng mellem inde og ude

Det spændende boligprojekt AARhus, hvor arkitekturen har fået frie rammer, omfatter 251 lejligheder og en række aktivitetshuse, der ligger på en 7100 m² stor grund på Aarhus’ havneområde. For at opnå det rette udtryk og skabe sammenhæng mellem inde- og uderum var det arkitektens ønske at hele byggeriet skulle omkranses af store, rustikke betonfliser.

Krav til leverandørerne

Det blev Randal Beton i samarbejde med Buus Anlægsgartner i Brabrand, der blev valgt som leverandør af betonfliserne, der er en meget lille del af det store projekt. Ved projekter af denne størrelsesorden er der en klar og stram tidsplan, og der stilles store krav til kvalitet, præcision og levering, som Randal Beton som underleverandør naturligvis har skullet overholde. Det var altafgørende, at Randal beton kunne levere den aftalte mængde, i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid, så projektet kunne køre planmæssigt.

Randal Beton har leveret fliser til boligprojektet AARhusBetonfliser med kostet overflade

Betonfliser med kostet overflade

Det har været vigtigt for arkitekten og bygherrerne Rune Kilden og Michael Mortensen at betonfliserne skulle have et moderne og rustikt udtryk. Dette udtryk har Randal Beton formået at skabe med såkaldt kostede overflader. Det giver variation og et naturligt spil i betonfliserne. Leverancen har omfattet 950 betonfliser i en række forskellige størrelser, fra 100 X 130 cm til 100 X 180 cm gennem en periode på 120 dage. Den unikke flisebelægning kan opleves på adressen Bassin 7 på Århus Havn.

Firmaprofil

Randal Betons speciale er betonelementer til både store og små bygge- og anlægsopgaver og leverer i hele Danmark.

Yderligere information: www.randal-beton.dk, tlf. 75 92 08 22.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår