Unikke betonelementer til moderne boligbyggeri

Annonce – Dato 24 nov 2022

Betonelementer opfylder kravene til topmoderne boligbyggeri.

Randal Beton, unikke betonelementer til moderne boligbyggeri

Unikke løsninger, skæve vinkler og forskellige udformninger af betonelementerne er nogle af de ting, der kendetegner moderne nybyggeri. Det gælder også det nye bygningskompleks Loops i centrum af Billund, og derfor faldt valget af leverandør på Randal Beton, som har specialiseret sig i levering af specialudformede betonelementer.

Topmoderne boligbyggeri – med mennesker i centrum

Loops er et bygningskompleks med 120 almene boliger, et fælleshus og fire skønne fælles opholdsarealer, et af dem på det flade tag, hvor der også er nyttehave og fælles væksthus. Det grønne element går igen i flere grønne terrasser, der er etableret på taget af lejligheder på niveauet nedenunder.

Byggeriet dækker i alt 9.000 m2 og er opført med udgangspunkt i karréstrukturen, fordelt på fem etager og i forskellige forskudte niveauer. Boligerne dækker størrelsesmæssigt et bredt spektrum fra små 2-værelses til store 4-værelses lejligheder. Fælleshuset i midten er også opført i forskudte plan, der bidrager til at skabe et indbydende miljø.

Det er tydeligt, at der i hele projektet har været fokus på at skabe variation og indbydende rum for beboere og besøgende, samtidig med at hele udtrykket er lækkert og topmoderne.

Randal Beton - Specialudformede betonelementer

Specialudformede betonelementer

Til Loops har Randal Beton leveret både L-søjler og elementer til altanerne, der har forskellige former og størrelser, skæve kanter og udkragede platforme. Alle altaner har ensidigt fald mod vandrenderne, hvor vandet bliver samlet op i nedløbsrør.

Udover fleksibiliteten i udformningen har betonelementerne også den fordel, at de er så godt som vedligeholdelsesfrie – og den rå beton spiller flot sammen med de øvrige moderne kvalitetsmaterialer, der er valgt til Loops-byggeriet.

Læs mere om projektet på vores hjemmeside.

Randal Beton - Specialister i beton

Specialister i beton

Hos Randal Beton har vi over 100 års erfaring som betonhåndværkere. Men vi følger også hele tiden med udviklingen, og vi samarbejder med bygherrer, arkitekter, ingeniører og andre virksomheder for at udvikle betonelementer med præcis det udtryk og de former, dimensioner, strukturer og farver, der passer til den enkelte opgave.

Har I også brug for specialfremstillede betonelementer? Kontakt os …

Kontakt os på telefon: 75 92 08 22 eller send os en mail på info@randal.dk